2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@john-nash saglam 300 kisi bulsak herkes atsa belli aralıklarla gündem olmaması mümkün değil. 450 bin diyoruz 100 de biri gelmiyo etkinliğe
-
Guy'un açılımı nedir?
-
@sonmez gelir uzman yardımcılığı
-
@uzman bulcaz
-
Abi etmeyin eylemeyin vazgeçelim twitter dan bakanın özel kalemini arayalım fax çekelim daha kayda değer. O kadar etkinlik yapıldı katıldı bir tane cevap bile verilmedi. Bir de bunu deneyelim.Yorum yapan arkadaşlar üç defa fax çekip arasa daha iyi.
-
@zarok onuda yapalım ne kaybederiz ki
-
@hgrotius 3000 sayısı biraz uçuk olmuş sanki. 2016/2 de alım sayısı bile 2000 küsürdü :))
-
@zarok onu da yapalım numara bulursanız ama etkınlıkte yapcaz
-
@sonmez bızler 3000 ısteyelım onlar 2000 versın kardesım bız ısteyelım 1.5 senedır ılan yok
-
Etkinlik bisey kaybettirmez direk melih gokcege atalım daha etkili olur. En azindan cvp verirler
-
Etkinlikte melih baskanida etiketleyin bi cevap atar belkii
-
@Mega5006 tagı keynesın amcası dusunecek ortak bı karar verıp yayınlayacaz bu etkınlık ses getırmelı
-
Hatta etkinlikte bütün siyasi ve takipcisi fazla olan kişileri etiketleyelim ki cevap atarlarsa gündeme çıkmak daha kolay olur
-
@uzman melıh baskanı etıketlemekten cok ulasmalıyız ona mesaj atın ozel olarak tum yetkılı kurumları mesgul etmelıyız bu halde ııbf olaganustu hal ılan edıyor beyler
-
Su an bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum 30 aralıkta gecen cuma günü gib in personel baskanligini aradık o ona bağladı o ona bagladi sonunda biriyle gorusebildik hersene ilana çıkmak gibi bi zorunluklarinin olmadığını soyledi cok üstüne gidip biz subatta bi ilan gelmesini bekliyoruz diyince sunu soyleyebilirim subatta olmasi imkansiz dedi malesef.bnce etkinliklerde kpss puanın 2 yıla çıkması icinde olmasi mantikli en azindan bimere yazmaninizi rica ediyorum
-
Adamlar dalga gecer gibi Avukat aliyolar surekli kurumlara ama uzman yok
-
@tek-çare kardesım basından savmak ıstemıs ılana o mu karar verıyor bos muhabbet yapmasın bugun dese kı agbal ılana cıkıoz bakakaılr
-
@tek-çare hocam imkansız olması saçma bir eksiklik yok ki talep vs herşey zaten toplandı
-
ııbf olaganustu hal ılan edıyor bugun toplanın sarılın bu işe ben de duydym ıcerısı temızlenmelıymıs bıze ne pekı bundan kurumlara bunları yerlestırırken bızım hakkımız yendı cıkarılırken yıne yenılıyor dıyorlar kısaca
-
MÜCAHİT CİVRİZ bakanın özel kalem müdür
0312425 00 23 - 80
0312415 10 13
Fax: 0312425 00 58