2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@yatutarsa paylaşsan a kral
-
Gruplardaki arkadaskara mesaj attim sali gunu etkinlik icin olağanüstü bi geri donus oldu sali gunu bomba gibi olacak
-
@mesela58 bende 8 tane.var öyle bir sembol yok 1 saattir bakıyorum
-
-
@mesela58 benim telefinda cikmiyo hocam bilgisayardan girdim simdi
-
ben ilk baktigimda 2 ustteydi cektigimde dusmustu
-
salı gunu saat 20,00 a aldım etkınlıgı arkadaslar gruplarda arkadaslara mesaj cektım bırebır ulastım soz aldım etkınlık ıcın sızlerde bugun dahıl gruplarda face de ve forumlarda calısmalara baslayın kalp kırmadan kırılmadan
-
Teker teker nie msj atıyorsun ki gruplarda toplı paylaş 500 600 kişiye msj mı atacan 50 100
Msj dan sonra engel face engeller seni -
@john-nash sen mi belirledin saati, 20:00'yi? tuğrul koçer az önce 21:00 dedi
-
@keynesin-amcası bıreysel konusunca ınsanlardan donüş alıyorum kardesım toplu da tugrul hoca duyuruyor ne bilim ugrasıyoruz bı sekılde bugun saat 21,00 a aldık erken olmasın dıye etkınlıgı sızlerde guruplarda forumlarda duyurursanız cok ıyı olur
-
@furkanbey saatı 21,00 aldık konusup tugrul hoca ıle kardesım
-
saat 21,00 için etkınlıkteyız tag ı 20,58 de buraya yazcam arkadaslar bı aklsılık olmazsa
-
@john-nash Malumlar.net te hesabı olan biriside oraya yazsa
-
@Dick-Advacoat benim yok kardeşim sen acmaya calıs ben de 1 saate bakarım acmak ıcın olur mu
-
CSGB Bakani Muezzinoglu biraz once canli yayinda acikladi, maliye icin 2000 kisilik kadro imzada dedi.
-
Valla mi hangi kanal da.
-
@Mega5006 CNN TURK
-
@reisülküttab Branş ile alakalı bisey dedi mi.
-
@reisülküttab hadi inşallah
-
Arkadaslar tag belirledik forumlarda sohbet ettiginiz arkadaslardan rica da bulunun gruplarda aktif olalim birer mesaj atip sozlesin biz gelir dairesine taze kanlariz