2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@Frayif gruplarla sende baglantı kur kardesım yarın saat 19,00 da etkınlık sende duyur twıtter ac arkadaslarına soyle sen de koy elını
-
@john-nash aynen kardeşim haklısın
-
Destek veririz arkadaşlar yarın etkinlik iyi fikir
-
@yatutarsa kardesım desetegın saglam olsun gruplarda paylasın ayrıca rıcam arakadaslarınız whats aptan mesaj atın twıt atsınlar olmadı gruplarda etkınlıgımız duyursaunlar
-
mübarekler 4250080 aradım bi abla ile konuştum, dert yandım. maliyekalem@gmail.com adresine mail attın fax yerine dedi. hem arayıp hem mail atın. ben öyle yapmaya devam edeceğim. isterseniz ortak bir metin hazırlayıp hepimiz öyle gönderelim.
-
2016 yılında Kpss a grubu geçerlilik süresinin bilmediğimiz bir sebepten ötürü bir yıla düştüğü bu yıl içerisinde beklediğimiz hiçbir kurum sınavının alımı gerçekleşmedi. Yüzbinlerce iibf/sbf mezunu işsizlikle mücedele ederken kamu kurumlarına yönelik alımların minimalize edileceği yönünde alınanlar kararlar ve uygulamalar sonucu mağduriyetimiz her geçen gün artıyor. Aldığımız puanları kullanabileceğimiz tek alternatif olan kurum sınavlarının bir türlü açılmıyor oluşunu çaresiz bir vaziyette bekliyoruz. Sayıca en çok alımı yapan Gelir İdaresi Başkanlığının her yıl bir veya iki kez gerçekleştirdiği Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını da bu zamana kadar açmaması kendimize olan saygı ve güvenimizi yitirmemize sebep olmasından korkuyoruz. Siz değerli büyüklerimizden bu kadar emek verdiğimiz bu süreçte bir nebze olsun bizleri rahatlatacak ve bir kaç bin kişide olsa içimizdeki işsiz sayısının azalmasını sağlayacak olan bu sınavın bir an evvel açılması konusunda yardımlarınızı bekliyoruz. Üniversite mezunu bizlerin kronik işsiz hale gelmemesi için konuyla ilgi ve alakanızı esirgemeyeceğini umut ederek saygılarımızı sunarız.
Böyle bir yazıyla durum ifade edilebilir arkadaşlar. Tercihiniyap ailesi mağduriyetinizi biliyor ve bunun önlenmesi için elinden geleni yapmaya hazır.
-
Ben yolladım arkadaşlar. Her yolu denemekte fayda var.
-
@Antimülakat kardeş ben gönderdim
-
@john-nash en iyi yöntem memurlar bence orda başlık açtım ben daha önceki etkinliklerde katılım oluyor ama en son engel yedim memurlardan başlık açamıyorum onu yapicak biri olursa iyi olur
-
maliyekalem@gmail.com beyler hanımlar maile yuklenın
-
yarın 19.00 da da etkınlık yapcaz herkes herkesı uyarsın duyumcular dıye alay edenlere kulşak asmayın tel rehberındekılere mesaj atın twıt atsınlar ayrıca fax ısını unutmuyoruz yukardakı metnı kopyalayın maıl atın 1 dk nızı almaz
-
2016 yılında Kpss a grubu geçerlilik süresinin bilmediğimiz bir sebepten ötürü bir yıla düştüğü bu yıl içerisinde beklediğimiz hiçbir kurum sınavının alımı gerçekleşmedi. Yüzbinlerce iibf/sbf mezunu işsizlikle mücedele ederken kamu kurumlarına yönelik alımların minimalize edileceği yönünde alınanlar kararlar ve uygulamalar sonucu mağduriyetimiz her geçen gün artıyor. Aldığımız puanları kullanabileceğimiz tek alternatif olan kurum sınavlarının bir türlü açılmıyor oluşunu çaresiz bir vaziyette bekliyoruz. Sayıca en çok alımı yapan Gelir İdaresi Başkanlığının her yıl bir veya iki kez gerçekleştirdiği Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını da bu zamana kadar açmaması kendimize olan saygı ve güvenimizi yitirmemize sebep olmasından korkuyoruz. Siz değerli büyüklerimizden bu kadar emek verdiğimiz bu süreçte bir nebze olsun bizleri rahatlatacak ve bir kaç bin kişide olsa içimizdeki işsiz sayısının azalmasını sağlayacak olan bu sınavın bir an evvel açılması konusunda yardımlarınızı bekliyoruz. Üniversite mezunu bizlerin kronik işsiz hale gelmemesi için konuyla ilgi ve alakanızı esirgemeyeceğini umut ederek saygılarımızı sunarız.
maliyekalem@gmail.com -
@sametuzeyir kardesım senın de etkınlıkte cabalamanı rıca edıyorum yarın 19.00 da gruplardakı kıslere ulasın
-
Arkadaşlar mail atın lütfen okuyup geçmeyin elinizi kaldırın biraz.
-
@nitrogb facebook gruplarına yukardakı ıletıyı kopyalayıp yapıstırıyoruz maıl atsınlar ayrıca yarın kı etkınlıgı soyluyoruz hadı kardeslerım bu sefer ılanı kapacagız kazanacagız
-
3 4 farklı mail hesabından gönderdim.
-
@ff adamsın kardesım yarın kı etkınlıkte de arkadaslarını da tesvık et yarın tek twit olsun bızım olsun
-
Bakanlıkta gmail hesabı kullanılıyor mu resmi bir e mail kullanırlar yinede gönderdik
-
@keynesin-amcası sekreter bu adresi verdi bildiğin adres varsa ona atalım.
-
ayrıca aramak da faydalıdır