2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANALIM İLAN İSTEYELİM TWİTTERDAN KURUMUN NUMARASINI BULALIM ARAYALIM SUREKLI ZAMAN GECIYOR İLAN LAZIM BİZE FACEBOOK GRUPLARINA DUYURALIM BU BOYLE GIDERSE SEVENLER AYRILACAK MILLET ASKERE GIDECEK KOMSULAR BU SENE DE MI ATANAMADIN DIYECEK AKRABALARINIZ BELLIYDI ZATEN SENDEN BIR SEY OLMAZDI EDASIYLA BAKACAKLAR UYANIN. ILAN BI AN ONCE GELMESI LAZIM YENI BI (KPSS) SINAV DEMEK YENI MEZUN DEMEK.
-
@john-nash hocam başlığında biraz oynama yaptım, aramalarda gelsin diye bilgin olsun.
-
@Antimülakat Tamam kardeşim iyi yapmışsın sağ olasın bu arada senin 500 sgk duyumu yenı geldi bı de guy gelse bu aralar iyi olacak
-
@john-nash hocam 500 SGK duyumu olayı nedir ?ben kaçırmışım da hergün de buradayım halbukiKPSS öncesi denetmenlik için mi bu söylenti
-
@Hipokrat kardeşim arkadaş 26 ağustos da aldığı duyumları yazmıs 400 kişilik sgk ilanı geldi ya onu kasdettim o ara 1500 2000 duyumu da yazmıstı guy için
-
başlığa destek.
-
@john-nash tamam kardeşim ben gereksiz heyecanlandım Kpss öncesi sgk tekrar gelir diye
-
@Hipokrat hocam bizim bir şeyler yapmamız lazım guy ılanı gelecek ama ılanın gelmesı yetmez alımında yuksek olması lazım kı bir şeyler artık düzgün ilerlesin elimizi taşın altına koymalıyız bızımkıler sessızce olayları takıp etmekten baska bır sey yapmıyor yorum okuyor sonra ıclerınden keske tuh, vah ,acılsaydı yapıyorlar armut piş ağzıma düşle olmuyor artık bu işler
-
@john-nash başlığın dikkat çekmemesi imkansız. göz alıcı yeşilliği ile:)
İnşallah bu aralar bu ilan da gelir -
@2525 amin hocam
-
O GUY buraya geleceeeek !
-
Ben tam twitterda guy etkinliği var yazdım bu başlığı yeni gördüm düzenlediğiniz bir etkinlik varsa sileyim ben yardım edeyim size
-
@keynesin-amcası hocam mesela yarın akşama gümbür gümbür bi etkinlikle girelim 3000 alım isteyelim facebookta kı sruların altına begenı yapanlara mesaj atalım katılsınlar etkinliğe ayrıca benım fıkrım kuruma herkesın ayrı ayrı telofon acması sınavı sorması
-
İlan ocak ve şubat ayında gelmezmiş,sonrası için Allah kerimmiş.Ama mutlaka gelcekmiş.
-
@niloya kim diyor?
-
Vdk da başkan vekillerinden olan bir amca bugün öyle demiş:(
-
@niloya aynısını bende duydum ancak kaynak sağlam olmadığı için paylaşmamıştım hakkımızda hayırlısı
-
Daha ocağa gireli 2 gün olmuşken ocak umutlarıda yıkıldı sanırım.
-
Valla bilmem ben duyumlara doydum adem kılıç dahi kimseye itibar etmiyorum umut tacirliği ve bu işte bende varım yapıyorlar artık ağlamamız lazım ki emziğimizi versinler
-
@Fabrizio hocam yıkılmasın etkınlık yapalım orijinal fikri olan varsa paylaşssın