2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@Secondchance nerden vardınız bu kanıya içerden birileri mi söyledi
-
ben de hakan bey e yazdım ben ve fake adreslerim instagramdan da yazcam şimdi
-
@Secondchance bilgi nerden hocam
-
Arkadaşlar Bursa gelir idaresi başkanlığı nilüfer şubesinde çalışan uzman arkadaşım daire başkanı ile olan muhabbetinde konuyu açmış ancak kpss den sonra tarihi bir alım olabilir. İpi sıkı tutmakta fayda var. Ayrıca sgk 300 e yakın müfettişlik ilanı verecek ama tarih kesin değil.
-
@Secondchance tarihi derken çok fazla miktarda guy alımı anlamında mı hocam?
-
Aynen hocam 3000 e yakın bi sayı dolaşıyor.
-
@ismail evet hocam 3000e yakın bir sayı dolaşıyor. Aslında işlemler hazır bakanın imzasına bakıyor bu iş. Gönül isterkg kpss den önce gelsin puanlarımız heba olmasın. Bekleyip göreceğiz ben yine de umudumu koruyorlm. Bu ülke de herşey heran değişebiliyor.
-
Kpss den sonra gelen ilan bizi güldürmez kardeş koskoca seninin emegi bosa gittikten sonra
-
bu aralar çok dillenmeye başladı 2500 2800 3000 guy alımı bişeyler var ama kpssden önce gelmesi önemli , kpss den önce gelmezse referandum olumsuz etkilenir bence bunca iibfli var
-
Bence duyum çok da sağlam.bir yerden değil yaa ankaradakiler bile.tam.olarak birşey bilemiyor referandum.dan önce bı ilan yetistirceklerdir diye dusunuyorum
-
Madem kpssden önce ilan vermicekler o zmn puanlarımızın geçerliliğini iki yıla çıkarsınlar bu kadar acımasızlık olmaz...kitaplarımda çizicek yer kalmadı dört duvar arasında senelerimiz geçiyo 87 puanla hala acaba ilan gelir mi diye bekliyorum yazıktır yahu
-
biz ankarada sorduruyoruz olumlu olumsuz bır sey demıyo adamlar mıllet nerelerden duyum alıyo anlamıyorum. arkadslar bu sıyasıler kpss oncesıne sonrasına bakmaz, eger bı alım olcaksa referndum oncesı olur muhakkak, hem iibf lilerin oyunu almak hemde muhalefete alım yaptık demek hemde vatandasa personelde alıyoruz hatta daha cok alacagız dıyebılmek ıcın alımı yaparlar. psıkolojımız bozuldu artık beklemekten bazen cok asırı düşüşler yasıyoruz az daha sabır edın bnce.
-
Kampanyamızın sloganı " 3000 guya 400.000 evet " olsa iş yapar mı acaba arkadaşlar artık bizimde siyaset yapma vaktimiz gelmedi mi!
-
@john-nash Haklıyız maalesef,şu aşamada yapacak birşey yok,bundan başka
-
Günaydın dostlar! Hergün umutla beklediğimiz sınavların en kısa sürede açılması temennisi ile,hepinize benden armağan olsun
https://youtu.be/CNfbbAtr-_4 -
duyum saçma arkadaşlar hiç bir bürokrat refarandumu es geçip 2017 kpss sonrası 3000 alım yapmaz öyle bi alımın hiç bir çevreye fayda olmaz sabırla bekleyip göreceğiz yalnız arkadaşlardan muhabbet niteliği konuşmalardan,tahmini varsayımlardan yola çıkarak, kesin sonuçlara ulaştıklarını sanıp ortaya duyum atmasınlar. Bu ülkenin bakanı bu kadar net bir açıklama yapmaktan çekiniyorken arkadaşın biri çıkıp almayaca kesin vari konuşmalar yapıyor.
-
@hakanchelik adresi tweet atalım arkadaşlar bugün burdaki arkadaşlar bi sonuca ulaşabilsin
-
sormadı bizi ğretmen dedi kurum çi sınav dedi adam bizi sormadı
-
bakan da net açıklama yapmıyor ama refarandumu bekleyin dedi gibi
-
başlığım çok geride kalmış