2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@john-nash valla doğru diyorsun kardeşim sinir hastalığı çıktı bu süreçte kanser olacağım yakında insanlar o kadar mı vurdum duymaz olur birde iibfli olacaklar aşk meşk işleri olsa hepsi koşturur hayat meselesi oldumu herkez geri çekilir artık bizde olursa olur olmasa olmaz diyip geçecez bu ne yav bir ayda 10 cg net hatircadım
-
@bakırkaynak BİLMİYORUM KARDEŞİM SURVIVOR OLSA BİLMEM NE SEVDA AŞK OLSA OTURUP TV SEYRETSEK SONRA DA İLAN YOK DİYE YAKINSAK. ANLATAMIYORUM BUNLARI DA OKUP GEÇECEKLER GEÇMEYENLERDE DAM KAPI DİYECEK TWEETERA BAKIYORUM 70 75 KİŞİ ANCAK TWEET ATIYOR VE BU ADAMLARIN BAŞINDA ATANMIŞ HİÇ Bİ MENFAATİ OLMAYAN ADAMLAR VAR
-
@john-nash 13 kişilik ailede ders çalışacak yer arıyorum soğuktan anam ağlıyo belliki hepsi odasına sahip kafaları rahat bizimde allah yeter bize allah büyük diyorum geçiyorum artım bu kadar umursamazlık hayra alemet değildir
-
AYNEN KARDEŞİM
-
YARIN MALİYE BAKANIMIZ CNN DE TV PROGRAMINA KATILACAK 10.00 GİBİ ARKADAŞLAR SUNUCUNUN TWEET ADRESİ @hakanchelik şimdiden tweet atmaya başlarsanız güzel olur. saat 10.00 da ise guy için tweet yağmuruna tutmak lazım en azından guy ile ilgili açıklama alalım ve yüksk bir alım talep edebiliriz
-
@john-nash güzel bir fikir , denenmeli bence
-
eyvallah hocam ben yazmak istemiyorum arkadaşlar rahatsız olur diye ama arkadaşlara iletmek lazım
-
çok iyi düşünce, şimdiden hakan çelik'e bişeyler yazdım ben de çok büyük ihtimal okunmayacak, yarım saat ya da 1 saatlik programda vergi affı, varlık fonu diye bitecek
-
olsun hocam ara ara yazalım rica edelim teline falan ulaşsak özel olarak sordururz bile
-
@john-nash 0 212 505 61 11 bu posta gazetesinin santral numarası.. az önce 2 kez aradım açan olmadı.. işin bu kısmı ricaya kaldı. santralde telefonu açacak kişiye rica ederek hakan çelik'e ulaşmayı denemek çok mu saçma olur?
-
@furkanbey faydası olacaksa ararız hocam ama daha net bi numaraya ulaşmak lazım
-
gelir idaresinde yetkili birinin tweet adresi yok mu hiç acaba ben aradım bulamadım kimseyi kullanmıyor mu hiçbiri ki ?
-
@elfwarrior şu an @hakanchelik bu adresi etiketleyerek atalım onu da yaparız kardeşim atın rt yapın sizlere zahmet
-
Vay be,koca sene boş geçti.Ders çalışacağımıza istemeden de olsa nelerle uğraşıyoruz.
-
@Kutyler çaresizlikten dyelim kardeşim benim
-
Ben şimdiden yazdım kardeşim yazarken mehmet şimşek zamanında alımlar düzenliydi anlamını işaret edecek cümleler kullanmak gerekir düşüncesindeyim malum referandum sonrası kabine değişirse yine Ağbal gelmesin.Simdi sadece alim olacak mi puanların gecerliligini işaret eden bir twit attım bir sonraki twitim Ağbal i sorumluluk altına itmeye yonelik olacaktır.. Yardım edin düşüncenizi belirtin destek olun..
-
Arkadaslar Hakan beye twitterdan ziyade instagramdan mesaj atalim.ben bikac tane attim destek olun dm yagmuru illaki dikkatini cekecektir
-
Arkadaşlar üzülerek belirtmek isterim ki yakın zamanda bir guy alımı olmayacak.
-
@Secondchance üzülme be olm
-
@Secondchance tamam bıraktık dersi.