2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@furkanbey hesapta hata var 5.000 alım olur ve sistem değişmeze 25.000 kişinin sınava dahil edilmesi gerekir. Bu da senin hesabına göre her okula 250 kişi olarak hesaplayacak olursak 100 okul yapar. Her sınıfta 25 kişi max sınava katılsa her okul için 10 sınıf 20 gözetmen gerekir. Bunu da 100 ile çarptığımız vakit 2.000 gözetmene tekabül ediyor. Hesap hatası olmasın diye söyledim yoksa 5.000 bile İİBF'i hiç kurtarmaz.
-
@Antimülakat hakkaten ya o kadar uzak kalmışım ki olaylardan 5 katı çağırılmasını unutmuşum.. demek ki çokluk hakkaten bazen sorun oluyormuş
-
Tagi 5 dakika sonra yayinliyorum arkaaskar face de grupkarda etkin olalim
-
#İİBFyeGelirUzmYrdSınavı arkadaslar atabilirsiniz
-
Elinize kuvvet haklı mücadele zbu
-
Kimse yok mu ses verin daa
-
Herkes etkinliğe katılsın lütfen
-
@Frayif kardesim forumlarda duyur
-
Hadi gençler ilk sıralara taşıyalım tagimizi
-
@yatutarsa daha gündeme bile girmedi.. fazla katılan yok galiba
-
@furkanbey 3 dk kuralı vardı değil mi
-
@furkanbey gündeme girdi ya ekran görüntüsü bile.aldim.
-
bastırın guy kardeşlerim
-
@Dick-Advacoat sürekli aynı şeyi, yanına değişik semboller ya da harfler koyarak yolladığın zaman sıkıntı oluyor diye biliyorum. yani etiketin yanına 2-3 kelimelik cümleler yapınca bişey olmaması lazım
-
@yatutarsa valla ben göremedim ya. eskişehir gündemini takip ediyorum, onu türkiye yapayım, sanırım orada girdi
-
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ilk ona giremedik o zor gibiydi zaten
-
Cok bir sey basaramadik ama yeni basladik arkadaşlar ilk etkinligimiz girdi ikinci yani bu o kadar katilim olmadi gibi ama sali gunu icin sozleselim saat 19.00 da bu sefer cok yuksek duyuralim sesimizi uyuyan arkadaslari kaldiracagiz ilani kapmaliyiz ellerinize saglik salı icin sozleselim saliya 19.00 a kadar forumları face gruplarini inletelim rehberinizi acin arkadaslarinizdan soz alin sali icin twitter acin salı icin ilan icin olacak ben inanıyorum ilan bizim sizin hakkınız
-
Sağlık olsun biz elimizden geleni yaptık takdir Allah'ındır..
-
Ekran görüntüsü nasıl yükleniyor bulamadim buraya bilen varsa açıklarsa yukleyebilirm
-
cevaplama metin kutusunun üstünde sırayla B I yazan sembollerin(toplam 9 tane) en sağındaki bulut simgesine tıkla resmi seç gönder