2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@furkanbey hocam hakaret olunca mecburen siliyoruz. Sanırım içerisinde hakaretler vardı, bir de forum kurallarında belli bir sayıda eksi alınmasını mesajın silinmesi olarak belirledik, sizinle ilgili değil, herkes için geçerli.
-
GERİLMEYİN ARKADAŞLAR SÜREÇ SIKINTILI BİRBİRİMİZ DE SIKMAYALIM BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM GÜN GELDİ BAZEN AİLENİZDEN BULAMADIĞINIZ DESTEĞİ ARKADAŞLARINIZDAN BULURSUNUZ. AYRICA TWİİTER ETKİNLİĞİ DE İNANMAYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR AMA SAYGILI OLMAK ZORUNDAYIZ BİRBİRİMİZE. BURALAR BU FORMLAR AZ BİRAZ DA OLSA TOPLANMA MECLİSİMİZ KONUŞUYORUZ BİLGİ ÖĞRENİYORUZ RAHATLIYORUZ AYRICA HATALI DAVRANIŞLARINIZI UFAK Bİ ÖZÜR İLE TELAFİ EDEBİLİRSİNİZ. UNUTMAYIN İ EL ÖPMEKLE AĞIZ KİRLENMEZ. DESTEK OLALIM FİKİR ÜRETELİM OLAMIYORSAKTA SAYGI SAYGI SAYGI ÇERÇEVESİNDE DAVRANALIM. SİZİN BURDA SÖYLEDİĞİNİZ TEK YANLIŞ (SİZE DOĞRU GELEN) HERKESİN ÇALIŞMA ÖZGÜVENİNİ UMUDUNU YIKAR GEÇİRİR. BİZİM BURDA Bİ LAF VARDIR KIRAN GİRMİŞ TAVUK GİBİ DÜŞÜNÜR DURURSUNUZ
-
Konuşup çenemizi yoracağımıza tweet attıp parmakları yoralım
-
KARDEŞLERİM PERŞEMBE GÜNÜ ETKİNLİK VAR YİNE REFARANDUMUN YAKLAŞTIĞI ZAMANDA DUYURMAMIZ LAZIM BİRAZ SESİMİZİ HANİ KİMLER VAR KİMLER YOK Bİ KENDİNİ BELLİ EDEBİLİR Mİ İKİ ETKİNLİKTİR YANLIŞ TAGLA TT OLAMADIK BU SEFER OLMAK İSTİYORUZ
-
ben katılıyorum hocam her zaman etkinliklere. Referandum yaklaşırken kendimizi sık sık hatırlatmakta fayda var.
-
Bende varım diyorum sende varım diyorsan ses ver
-
@elfwarrior PEKİ KARDEŞİM GRUPLARDA DUYURMAYA BAŞLADIK ETKİNLİĞİ BURALARDA DA SİZLERDE YARDIMCI OLURSANIZ BİR ŞEYLER OLACAK GİBİ ETKİNLİĞİ DURUN ARKADASŞLARINIZDAN RİCA DA BULUNUN BU SAYFANINI CANLI OLMASI LAZIM AMA YETERLİ İLGİYİ GÖREMİYORUM
-
02.02.2017 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 20.30 DA
-
twitter da 2800 kişilik guy kadrosu geçen hafta alındığını gördüm ne kadar doğru bilemiyorum
-
Ben şahsen twitter etkinligine katılımın az olduğunu düşünüyorum iki tane whatsapp grubum var hepsi iibfli arkadaşım bi twit atın diyorum yok efendim sifremi unuttum yok efendim hesabim yok aman uğraşmaya değmez gibi cevaplar alınca tepem atıyor biz ugrasanlara yazık oluyor iibflinin tek sorunu birlik olamamak
-
@ZOZO AZ AMA ÇOK AZ DEĞİL SADECE YANLIŞ TAG KULLANANLAR VE TWEETER KULLANMAYI BİLMEYENLERDE ETKİLİYOR TT OLMAMIZI PERŞEMBE 20,30 DA BURDA TAG PAYLAŞCAM BAKALIM NASIL Bİ KATILIM OLCAK
-
@john-nash tag ı ilk olarak herkesin doğru yazdığını kontrol edelim o zaman
-
@ZOZO TAGI BURAYA YAZACAĞIM HERKES BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPSIN KENDİ YAZMASIN AYRICA TWİTTER ADRESLERİNİZİ DE YAZIN Kİ HERKES BİRBİRİNİ TAKİP ETSİN
-
TWİTTER ADRESLERİNİZİ YAZIN HERKES BİRBİRİNİ FOLLOW LASIN BU GÖNDERİNİN ALTINA
-
@OguzEbi .
-
@BurakBekir9
-
@ceybru arkadaşlar
-
@mehmetozer33
-
takip edilen tekrar takip etsin