2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Tag ne kardeşim
-
#GelirİdaresineTazeKanİİBF
-
Hadi kardeslerim bilege kuvvet versin Rabbim
-
arkadaşlar etkinlik başladı lütfen katılımı artıralım.
-
Arkadaslar atan yok mu ses verin gruplarda forum da paylasinnnn
-
Katılım düşük mu ?
-
@Mega5006 2616 tweet gördüm en son ekran görüntüsü de aldım
-
@reisülküttab senin ağzan gurban gardaş
-
Ya bi türlü TT olamıyoruz facede bunu yapan arkadaşlar vardı KPSS mücadele platformu diye onlar sıralamaya sokuyordu sonra biz tweet atiyoduk bi daha ki etkinlikte onlara söyleyelim ya da nasıl oluyorsa biz yapalım boş yere tweet atıp duruyoruz
-
Maliye 2000se guy kaç alim yapar acaba?
-
@yatutarsa kardes 2000 lik personel maliyeye değilmiş.
-
Ya kardeşim 2000 kişilik imza kamu hastaneleri
İçin eğer maliyede o onay verirse alım yapacaklar -
etkınıgı yeterı kadar kısıye ulastıramıyoruz galıba arkadaslar bı fıkrı onerısı olan varsa sunsun
-
Tugrul hoca facede herkesin bütçesine göre yardımda bulunmasını söylesin toplanan para ile tag satın alsın
-
arkadaşlar fikrimi söyleyeyim bu tarz etkinlikler için direk hadi twitter'da etkinlik yapalım demekle olmayacağı kanısındayım.Eğer ki bir örgütlenme sorunu varsa bu sorun bir süreç isteyen bir durum.
1-bu konuyla alakalı bir platform kurulması gerekir.
2-bu platformda üyelerin bir kısmı atama bekleyen,bir kısmı atanan ve bir kısmı da öğrenci gruplarından oluşmalı.
3-platformlarda sürekli aktif üyeler bulunmalı ve bu üyeler ayın belli günleri toplantılar yapmalı
4-bu tarz mücadeleler bir süreç işidir her sene etkinlikteki insanlar değişiyor bu da her sene etkiyi azaltıyor.
5-''Ben atansam dahi her etkinlikte bulanacağım mücadelem sadece kendim için değil en az 5 yıl aktif(organizatör) şeklinde çalışırım'' diyen 20 kişi bulmadığınız sürece bu etkinlikler 2 ileri 1 geri devam edecek.
Şuandaki yapılan etkinlikler benim gözümde konu çalışmadan soru çözmekten farkı yok. -
@guyan-gelmiş BUNUNLA ILGILI HEMEN BIR CALISMA YAPIYORUM KARDESIM
-
Gelir İdaresi Başkanlığı Adres, Telefon ve Faks Numaraları
Adres : Yeni Ziraat Mahallesi Etlik Cad. No: 16 06110 Dışkapı / ANKARA
Telefon : +90 312 302 17 00
Faks : +90 312 302 15 39 -
Bİ ALO DIYELIM ARKADASLAR SINAVLA ILGILI NE DIYECEKLER
-
bırsey dıyorlar mı @john-nash ? aradgımda azarlar gibi konusuyolar artık cok sıkıldım o yüzden aramak istemedim ama etkısı olacaksa araym
-
@hulyayasar OLUR HOCAM ARAYALIM. BENI DE AZARLAR GIBI KONUYORLAR. BENDE KARSILIK VERIYORUM USLUBUYLA .SONUCTA BILGI EDINME HAKKIMIZ BULUNMAKTA