2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@friedman94 bence barajları geçene genel ortalamada esneklik sağladılar.iktisattan fazla vermisler en fazla 80 beklerken 95 geldi , hukuk 50 civarı beklerken 40 lı birşeydi. Diğerleri de baraj üstü.
Ilandaki e-posta adresine yazınca dönüş yapıyorlar. -
@piko teşekkürler hocam ben de bilgi alayım.
-
@piko aynı adrese mail attım alanlardaki durumumu görmek için . Şu aşamada sınav sonuçlarının paylaşılamayacağı, nihai kazananlardan sonra paylaşılacağı yazılmış. Sanırım sözlü sınava hak kazananlar için durum böyle.
-
@piko sen mülakatta misin hocam ?SimDi ben anlamadım sözlüye kalana mi kalmayana mi bilgi vermişler
-
@voice sözlüye kalana bilgi yok
-
@Fenerbahçeli tüh ya
-
Sınav ilanında kpss,yazılı ve sözlü puanlarının ortalaması alınarak sıralama yapılacağı yazılmış.Bundan dolayı kazananların yazılı puanları açıklanmıyor.
-
Mülakatla ilgili bilgisi olan var mı?Komisyon kac kişiden oluşuyor,kaç soru soruluyor,soruları biz mi çekiyoruz yoksa komisyon kendisi mi soruyor?
-
@Kralex @genclerbirlikli hocam bu konuda bize detaylı bilgi verebilir diye düşünüyorum müsait bir vaktinde . Çok memnun oluruz
-
arkadaşlar yazacağımız özgeçmişe elendiğimiz kurumları yazmalı mıyız sizce ?
-
Arkadaşlar özgecmişimi yukledim sisteme. Özgecmişiniz yuklenmiştir görmek için linke tiklayin diyor ama link açılmıyor. Ayni sorunu yasayan oldu mu?
-
@Marcuspowa ben dün yükledim,linke tıkladığım zaman dosya açılıyor.
-
@Kralex hocam linke tiklayiniz yazan yerin ustune mi tıkladinız? Ben tiklanacak bir yer bulamadım çünkü. Sadece özgeçmisiniz yuklenmistir görmek için linke tıklayın diyor ama link yok.
-
@Marcuspowa alt tarafta özgeçmiş bilgileri yazıyor.Dosya adı,adınız soyadınız,ve dosya tıklayınız yazıyor.Tiklayınız kısmına bastiginizda çıkması lazım.
-
@Kralex çok ilginç hocam şimdi olmuş. Dun o bölüm yoktu ben yüklediğimde. Çok teşekkürler
-
Özgeçmişiniz, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Başvuru Sistemine kaydedilmiştir. yazınca tamam değil mi arkadaşlar
-
Ben de telefondan yükledim sonradan baktım ki bilgisayarla yapın diyor . Ama girip baktığımda görünüyor galiba sorun olmaz .
-
ev ziyareti için arandınız mı arkadaşlar?
-
@voice hangi ildesiniz hocam
-
@Fenerbahçeli Ankara Hocam