2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Süreç nasıl olur peki? Sonuçlar açıklanınca hemen çağırırlar mı ?
-
bi mülakat sonucunu 9 günde aciklamislar.En son olani 20 gün civarinda aciklamislar.şimdi maliye yle birleştiği için belki uzayabilir (Tamamiyle tahmin) belki de cumaya bile açıklayabilirler
-
Bddk sonuçları açıklanmış.Aramızda kazanan arkadaş var mı?
-
Arkadaşlar oyun bozanlık yapmak istemem ama ben de sonuç bekleyen biri olarak erken açıklanmayacağını düşünüyorum. Gvs eskisinden çok daha detaylı ve zaman alıyor. O yüzden 9 ya da 20 gün vs’den çok 1.5 aydan önce beklemek istemiyorum. Çünkü beklenti insanın motivasyonunu çok kırıyor. İnş önce açıklanır da sürpriz olur ama.. aması var işte.
-
@emrediyebiri hocam gvs için form vs vermedik ki? Muhtemelen açıklandıktan sonra yapılacak onlar. O nedenle bu süreye dahil olmayacaktır. Bir ayı geçmez bu mantıkla düşününce . İşe başlama süresi daha uzun olabilir tabi.
-
@choosemyself önceden hep erken açıklamışlar tek tek baktım .4 günde açıkladıları bile olmus.ama o zamanlar hazine müsteşarlığı idi şimdi maliye ye tabi oldu ve maliye mülakatları çok geç açıklıyor .Aslında kurumun geç açıklaması belki yararimiza bile olabilir .BDDK ,Spk ,hazine uzman yardımcılığı ve ya Cb iletişimi kazanan birisi bence kontrolorluk yerine bu kurumları tercih eder .Benim gibi tek mülakat bekleyenler için iyi olabilir .Ve bizden dediğiniz gibi gvs istemediler hatta hiçbir sey istemediler .Başlama süresi de uzun olabilir ,ancak kurum ne düşünüyor bilemiyoruz
-
Spk uzman yrd. mülakat sonucları açıklanmış.Bizimle beraber mülakata giren 2 arkadaşımız eğer bu gruptaysa ve burası yerine spk yı tercih edecekse kuruma feragat dilekçesi yazabilirler mi? Onların yerine belki 2 arkadaşımız asil veya yedek olma durumu olabilir.
-
Bir önceki alıma göre değerlendirilirse pazartesi belli olabilir mülakatta hiç soran oldu mu sonuç tarihi ile ilgili
-
@friedman94 hocam belki de BDDK yi felan bekliyorlar .Belki de tüm önemli sınavlar bitince açıklayacaklar .
Her post yazılınca açıklandı sanıyorum -
Kurumu arayan oldu mu arkadaşlar .Acikcasi ben bu cumadan umitliydim .hiç bu kadar uzun surede açıklanmamış galiba
-
Ben pazartesi konuştum henüz işlemler devam ediyor dediler. Ne kadar sürebilir dedim, bilemiyoruz bizde en fazla yarım saat önce öğrenebiliriz zaten dedi.
-
Bu salgın kurumun sonuçları açıklamasını etkiler mi arkadaslar ? Süreç uzar mı sizce ? Diğer mülakatlar ertelendi hep...
-
@choosemyself hocam hangi mülakatlar ertelendi mesela merakimdan soruyorum
-
mulakat yapmak virusle ilgili olabilir
de mülakatı açıklamanın virüsle ne gibi bir alakası olabilir ki ?ki neredeyse 1 ay önce yapıldı mülakat -
Bir de güvenlik soruşturmasi yapıyor olabilirler mi ?Bddk sınavında kimlik numarasi üzerinden yapılıyormuş
-
@ekeblad bence güvenlik soruşturması yapılıyor aynen.
-
@Marcuspowa BOTAŞ ertelendi hocam.
-
@ekeblad umarım alakası yoktur ama şu süreçte ise başlatmak istemezler ise açıklamayı da geciktirebilirler diyenler oldu ondan sizlerin de fikrini almak istedim.
-
@choosemyself Pazartesi sinavina girdigimiz yerleri arayıp durumu öğrenmek icap eder hocam.
-
@Marcuspowa büyük ihtimalle aradığımız kişiler de bilmeyecek bu durumu .Aslında erteleme sacma olur çünkü ülkede olağanüstü bir durum yok.Sokağa çıkma yasağı felan ilan edilmedi ki .