2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Yalnız varmış baya ben daha az bekliyordum
-
@avemim san başvurudan önce yds açıklandı o da girecek sayısını biraz artırmış olabilir.
-
@Kralex hadi hayırlısı olsun .taban puana inmiş .zaten belliydi bu .geçmiş yıllardaki sınavlar gibi olacak anlaşılan
-
şimdi bu 133 kişiden en fazla kaçı sözlüye katılacak
-
@voice o konuda bir detay yok,anladığım yazılıyı geçen herkesi sözlüye çağıracaklar
-
Kgk kötü geçmişti benim . İlk klasik sınav deneyimimdi açıkçası moralimi bozdu . Umarım bunda toparlarım. Başarılar herkese arkadaşlar
-
@Kralex bundan önceki sınavda 100 kişi listeye girmiş ,katılım 50 60 kişiymiş.yazılıyı 15 kişi kazanmış .4 asil 2 yedek belirlenmiş.buna göre 133 kişi çok değil.asıl sorun yazılıyı geçmek .anladığım çoğunluk yazılıyı geçemiyor
-
@voice yazilisi zor olsa gerek
-
İnsanın sınava girmesi gelmiyor resmen. Puan da vermiyorlar doğru düzgün klasik sınavlarda... Başvurduk artık mecbur gircez
-
İdari hakimlik yüzünden başvuramadım bu sınava güzel meslek inşallah tam kadro alım yaparlar başarılar herkese.
-
@Bahriye-Nazırı bence de zor bir sınavı var .sorulara ek olarak okuyanlar da zorluyor bence
-
@preacher ben korkuyorum sınavdan ...
-
@voice elimizden geleni yapıcaz artık
-
.....Adaylar sınava, Bakanlığımız internet sayfası üzerinden bilgisayar çıktısı olarak alacakları aday belgesini ......
Bu belgeyi bulabilen var mi arkadaslar?
-
@Bahriye-Nazırı aynen ben de sinava giris belgesini nereden cikaracagimizi bulamadim.
-
@Marcuspowa bence zaman geçtikçe sayfada yayınlanır başvuru yaptığımız sayfada açılmıyor.e mail gelmiş ama hak kazandınız diye.başvuru belgesi yok içinde
-
Arkadaslar sizce cezadan ne sorarlar?
-
@sbf13 soruşturmaya kovuşturmaya hakim olan ilkeler,hakimlikten çekinme sebepleri,zorunlu mudafilik ,kanun yolları(umarım sormazlar),yetkinin şartları ,görevin şartları,özel yetki kuralları,hakimin davaya bakamaması,hakimin reddi,koruma tedbirleri nelerdir der ve birini açıklayın diyebilir
ceza zamanaşımı,güvenlik tedbirleri,ceza hukuku ilkeleri ,ya da parça oarça tanımlarzincirleme suç felan .
her konudan sorulacak o kadar çok şey var ki.çalışınca anlamıyorsun ama şuan bi düşündüm de çokk fazla şey var -
Bu hazinenin sinav günü mü değişiyordu hani noldu birileri kurumu arayip degiştirtmeye çalışıyordu burda mi onlar hepsine selam ederim
-
@voice ceza çok ağır onun ustune bir de idare var. Hukuktan patlamazsam iyidir yani...