2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@Marcuspowa ya aslında cıkmıs sorulara bakarsak genel olarak cok ayrıntılı değil ama konu cok fazla o yüzden bri kac nokta ayısı yere bakmıcam hukuklardan
-
ıyuk yok değil mi?
-
@genclerbirlikli
Geçen seneki başlığı okudum.İşletme soruları mali analiz+tahvil faizi şeklinde mi olur -
@Bahriye-Nazırı aleykümselam ben kurumla telefon görüşmelerim sonucunda 2 sınava da girebilecek şekilde ayarladım, sınavda görüşürüz
-
Burada ucuz yoldan adam elemeye çalışıyorlar dostlar. Pazar günü stajyerin ilk oturumundan 10.30 gibi çıkarsanız taksiyle hakimliğe yetişirsiniz. Hiç korkmayın 2 sınavada giriyoruz
-
@dalisalvador ben de öğlen arası neden 3 saat diyordum.
-
@piko o bizle alakalı değil hocam aslında. Kendileri öyle ayarlamışlar. Ben sadece saatleri sorup konuştuğumda girebiliyo olduğumu fark ettim ve teşekkür ettim
-
@dalisalvador, içinde söyledi: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
@piko o bizle alakalı değil hocam aslında. Kendileri öyle ayarlamışlar. Ben sadece saatleri sorup konuştuğumda girebiliyo olduğumu fark ettim ve teşekkür ettim
Yani hicbir seyi değiştirememissin.
-
En azından sınava girebildiğimi fark edip hayatımı değiştireceğim Sizi eleyeceğim mesela
-
@dalisalvador neyse sınavda görüşürüz
-
@Bahriye-Nazırı planlarınız tutmadı, çok ağlayacaksınız
-
@dalisalvador böyle çoluk çocuk da bu sinavlara giriyor ya yazik. Kazansan bile sözlü de şansin yok merak etme
-
@Bahriye-Nazırı siz kendinizden utanın ya bu gün ilk attığınız mesajı okuyun kimin çocukluk ettiğini görürsünüz. Nispet yapmaya çalıştınız sınavla alakalı.
-
@wollstonecraft hocam kgk da neler sordular fikir olması acısından soruyorum
-
@sbf13 hocam kgk başlığı altında yazılmıstı
-
ne kadar boş yorum yapıyorsunuz .sırf milleti kızdırmak için kendinizin çok iyi bildiği bir şeyi yokmuş gibi görüyorsunuz .sadece gireceksiniz bu kadar basit.bi kere 2 sınav çok farklı yapıda .hakimlik hukuk ağırlıklı ve test bir sınav .muhasebe yok .iktisat tırt .maliye yok denecek kadar az tvs var .yazılı sınav çok farklı .bi kere klasik sınav asla test gibi değil .çalışılması zor .cümleleleri aklımda tutamıyorum .monografi çözmek gerek .iktisattan mekanizmaları bilmelisin .kpss hakimlik kurslarında ezberlediğin gibi olmaz .
ayrıca kimse kimseyle yarışmıyor herkes kendiyle yarışıyor .klasik sınavı kazanan herkes sözlüye alıncak ki. -
133 kişi arasında barajı geçen kişi sayısı 60 olmaz. en fazla 50-55 civarı olur. birileri mutlaka bir dersten geçemez. bence barajı geçen mülakata kalır. şansımız çok yüksek. kimse birbiriyle didişmesin. herkes cevabını sınav kağıdında versin. gazamız mübarek olsun. herkese başarılar...
-
Muhasebe anladığım kadarıyla monografi değil ama benzer demi yani ayrı ayrı sormus lar sanırım. Çok fazla konus var sansımız da yüksek görünüyor. Ama ben barajı gecececek 50 kişi bile olacagına inanmıyorum. Zaten 133 kişiden 100 ü anca gelir. Eminim hakimliğe girecek ama öylesine Suna da basvurayım diyen baya arkadasımız vardır. Ya da aynı anda dansını denemek isteyip sonradan vazgeçecek arkadaslarımız da olur. O yüzden belki 100 ün de altında olur giren sayısı. İnşallah çan falan yaparlar
-
@sbf13 hocam umarım öyle olur ben calısıyorum emek veriyorum ama klasik sınav korkumu yenemiyorum. Yetersiz hissediyorum sürekli
-
Valla derya deniz ya. Hersey calısmak imkansız. Genel hatlara bakıyorum ben gerisi sansıma artık. Acaba maliyet muhasebesi cıkar mı