2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
119 sıra az önce başvurdum
-
YDS 50 üstü olup kpss puanı 81 üzeri olan kişi sayısı 105. Ki ysd 70 istediğine göre taban puan ile kapatacağı aşikar.
-
@guymağduru
E sıra 119 olmus bıle? -
@guymağduru Sanırım VGM sınavından bahsediyorsunuz. O sınava başvuru yapan çoğu yüksek puanlı kişi ilanda belirtilmediği halde istenen bir belgeyle başvurmadıkları için elendi. Bu nedenle o sınav bir referans oluşturmuyor. Ancak ben de taban puanla kapatacağını düşünüyorum.
-
@Bahriye-Nazırı ama klasikte şöyle bi avantaj var biliyorsan çat diye yazıyorsun bilmiyosan 0.ancak girdiğim bazı test sınavlarda şunu gördüm .bazı kurumlar kendilerine göre doğru olan soru hazırlıyorlar .ve sen o soruları şans eseri yaparsan kazanıyorsun.mesela dguy sınavı .muallakta olan sorular vardı ve ben 2 soruyla kaybettim .ya da kişisel veriler kurumu sınavı .çok saçma bir sınavdı onda da öyle oldu .konuyu çok iyi bilmeme rağmen elendim sınavlardan.klasik de en azından bu olmayacak .
-
@voice klasik sınavlarda da sınavı okuyan kişi önemli kardeşim,sana göre doğru ve tam olan bir cevap okuyucu için olmayabiliyor.Yani her iki sınavında artısı da eksisi de var.Bizim için klasik sınavların en büyük dezavantajı sürekli test tekniğiyle çalışıyor olmak.Testte cevabı bilmesen bile eleme yöntemiyle cevabı bulabilirken,klasikte maalesef bu imkanımız olmayacak.
-
Basvuru bitti sayilir kac oldu acaba sayi bugun basvuran var mi ?
-
@voice bunu Ankara ya da hacettepe okuyacakmış bence bu iyi bir şey kvkk da Yıldırım Beyazıt İn ne kadar mal bir üniversite oldugunu gördük
-
benim dilekceme cevap vermişler sizin dediğiniz de dogru ama bizimki daha dogru diye
-
@sbf13, içinde söyledi: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
@voice bunu Ankara ya da hacettepe okuyacakmış bence bu iyi bir şey kvkk da Yıldırım Beyazıt İn ne kadar mal bir üniversite oldugunu gördük
Nerden duydunuz bunu ? Sorulari kurum okumuyo mu yani
-
Orada calısan bir hazine uzmanı abi var da o söyledi kurum nasıl okusun
-
@sbf13 bazi kurumlar kendileri soru hazirlayip kendileri okuyor o yuzden demistim sagolun
-
@Bahriye-Nazırı onu hiç duymadım hocam ben hep akademisyenlere okutuyotlar diye biliyorum protokol falan imzalanıyır çünkü genel de ama belki sizin dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum
-
@sbf13 Hacettepe yi bilmem de Ankara okuyacaksa yandık demektir çünkü zor bir üniversite .verdiği eğitime göre senden bilgi isterse bilemiyorum
-
ve hangi yıl hatırlamıyorum bir yıl bu sınavı kimse kazanamamış.umarım öyle olmaz
-
Önceden Ankara okuyormus son zamanlarda hacettepe ye okutuyorlar ama son durum ne bilmiyorum dedi. Evet Ankara biraz sıkıntılı beklentiler yüksek oluyor
-
Az önce arayıp sordum. Sinava katilmaya hak kazananların listesi bugün veya en geç haftaya pazartesi açıklanacakmış.
-
@Marcuspowa hadi hayırlıı bakalımn ..büyük ihtimalle her başvuran girecek .önemli olan yazılı sınav olacak bence
-
Sürekli eksik ya da yanlıs basvuru yapmısım gibi hissediyorum
-
Liste açıklanmış arkadaşlar,sınava girecek sayısı
133 kişi