2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Arkadaşlar konuları bitirebildiniz mi ?Ne kadar çalışırsam çalışıyım bir türlü bitmiyor .benim anayasa idare ve maliyeden borçlanma bütçe maliye politikası kaldı .Vergi ye calismicam .sizlerde durum nasıl ?
-
@voice hocam zaten hepsini calısmak cok zor ben sadece klasik sınavda cıkabilceek yerlere baktım hepsinden tahmini gidiyorum tahminlerim tutmazsa büyük sıkıntı
-
-
@avemim hocam bende aynı durumdayım çalışıyorum .çok zor durumdayım :((
-
@avemim ben sınav girmeyeceğim ama uluslararası iktisat ve para bankaya iyi bakın bence
-
-
Arkadaşlar muhasebe'de monografi tüm bölümü kapsar mi ? Yoksa monografi'nin yanına ek olarak başka sorular da gelebilir mi ? Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor ?
-
@avemim konular klasik sınava göre çok fazla .yani bütün konular bitse yine unutursun
-
@avemim hocam bende bankada hazinedeyim sürekli nöbet artık hal kalmadı çalışmaya sanki ne kadar çalışsam geriye gidiyo gibi bilgiler
-
@avemim hocam icra sınav konuları arasında yok boşa çalışmayın
-
@ikpln belki finansal tablo analizi kısmında da bir 20 30 puanlık sorarlar. Tahminim o yönde. Valla ben de calısıyorum. İşle aynı anda cok zor. Bizim de çok yogun işyeri izin de alamadım. Elimizden geleni yapmaya calsıuorız. İnşallah bir karsılıgını olur cok zor sormazlar
-
@Kralex idare diyecektim
-
@avemim yok mu gercekten
-
@sbf13 icra yok
-
@avemim evet icra yok ben de idare diyince sasırdım
-
Allah ne verdiyse artık kafasında giricem sınava derya deniz konular hepsini bilmek imkansız tek umudum sınava az kişi girerse şansımız artar
-
Milli kütüphanede calısan var mı
-
Sınava Hazir misiniz bakalim
-
şu işletme fınansmanı ısletme ekonomısı hakkında hıc fıkrım yok barajın altına ıtmesın bızı
-
Bu kadar konu olması çok zor duruma soktu beni. Bitmiyor arkadaş