2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Geçen gün Chrome dan yaptım. 5 dk sürmeyecek gayet basit gereksiz bilgi istemeyen (referans, askerlik tecil tarihi vs.)başvuru ekranı vardı. Fotoğraf yanlış hatırlamıyorsam sayfanın altından yükleniyor.
Bitince başvuru numarası veriyor ve e posta gönderiyor. -
@piko en altta kontrol ve onay kısmı var kabul ediyorum diye.Orasi en son ki aşama değil mi?
-
Şartları kabul ettikten sonra asagida fotoğraf için dosya seç kısmı çıkıyor. Fotoğrafı ekleyip onayladiktan sonra da mail adresinize bildirim geliyor.
-
@Kralex tam hatırlayamadım. Orada bir yerde fotoğraf yükleniyordu
-
@elisa hocam dediğiniz gibi kabul edip onayladıktan sonra fotoğraf yükle sekmesi açılıyor.Yüklediğim fotoğraf çerçeveyi tam kaplamadı,hafiften kenarlarında boşluklar oluştu.Sizde de o şekilde mi oldu.
-
@Kralex kenarında vardı sanki hafif boşluk ama ben pek takilmadim ona. Sonuçta kabul edildi ve görünüyordu. Yine de İçiniz rahat etmeyecekse arayıp sorun isterseniz.
-
klasik sınavda muhasebe cevapları nasıl olur acaba ? boş beyaz kağıt mı veriliyor yoksa boş tablolar mı ?büyük defter için ,yevmiye kaydı için şablon veriliyor mu ?
-
@voice hocam umarım boş kağıttır ve bağımsız kağıtlardır . Ben boş kitapçık şeklinde duymuştum monografileri . O şekilde düzeni sağlamak zor olabilir
-
Sınav tarihi değişmeyecek değil mi arkadaşlar
-
@resen7 büyük ihtimalle .4 sınav çakışıyor
-
@wollstonecraft referans alabileceğimiz sorular da yok .
-
insanın kendisini alıştırması açısından önemli .a4 kağıt mı a5 defter mi?yani sorulacak pek çok soru var
-
Arkadaşlar stajyer hazine kontrolörlugunde turne süresi ne kadar oluyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Benim için çok mühim.
-
kaç kişi başvuru yaptı acaba bilen var mı?en son başvuran var mı ?
-
Bu hafta basvuru yspan varsa basvuru nosu yazar aslinda
-
@can dün akşam yaptım 113tü
-
@ege cidden bu kadar az ise taban puan ile kapatır
-
Ben de başvuracaktım. Daha sonra iki hak olduğunu öğrenince vazgeçtim
-
Bugun var mi basvuran ?
Klasik sinav hakkaten zordur bilgiyi sen bileceksin oyle şık mık yok, o anlamda sıkı calismak gerekir .
Gireyim de bi bakalim belki gecerizle olmaz bu is -
Bugün yds açıklandı.basvuru bir miktar artabilir.