Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,
29 Aralık sınav tarihi
https://www.tercihiniyap.net/ilan/ulastirma-ve-altyapi-bakanligi-mufettis-yardimciligi-alim-h9423.html -
29 aralik idari hkmlikle çakışmış baska gun kalmadi cunku
-
Böyle bir şey olamaz ya hepsini üst üste getirmek vicdansızlıktır baska bir açıklaması yok bu işin artık
-
Kurumlardaki Aralık ayinin sonu sevdası kurbanı olmaktan yildik .Kıt alımlarla kaça bölünelim sinava girmk icin .Koskoca 11 ay var aralık dışında .
-
İngilizce de baraj yok ve Tercih sebebi olacaktır diyor bu nedir anlayan varmı ? başarı sıralamasına kıstas olmaycak sözlü mülakatta mı etkili olacak ? daha önce bu tarz bir ilan gören varsa aydınlatabilirmi ?
-
Gerçekten ne aralık ayıymış ilan gelsin gelsin diye beklerken kafamızdan döktüler neye çalışacağız hangisine gireceğiz elimiz ayağımıza dolandı yemin ederim ya
-
Stajyer kontrolörlük +idari hakimlik olan gün. 3 tane sınavı ayni zamana getirdikleri 3 oluyor bu.Yazıktır günahtır ya
-
Abi her şeyi gectim ufak bi ayrıntıya takildim. Soru basına itiraz ücreti 100 lira nedir? Bu kadar mi güvenmiyorsunuz soracağınız sorulara.
-
deniz ticareti hukuku ve iş hukuku var
-
@Blueberry sınav test usulü olacak
-
@Willsmithh bunu bende merak ettim bir türlü anlayamadım
-
İnanılmaz, inanılmaz yani böyle bir şey ayıp ya hakimliğe girmesin mi yani ilk 100'de olan birisi, bir de yazılı sınav diyor. Yap cumartesi bari
-
@Caykovski tercih sebebi nedir yazılı sınavda Mülakat öncesi belge teslim edersin yds toefly vs komisyon için tercih sebebi olur anlarım çok garip yazılı sınav olup tercih sebebi ve detaylı yazmamışlar puanlama 100 puan üzerinden olacak demiş cidden garip
-
@dzndr hocam aralık ayının her hafta sonunda sınav var 28 inde de BTK taşra sınavı var nedir bu anlamadım aralık ne aralıkmış sevinsekmi üzülsekmi bilemedik bari insanlar tercih hakkı kullanıp başvurup herkes 1-2 sınava odaklansa millet girmeyceği sınavlara başvuracak
-
Toplu arama yapsak acaba 1 hafta ertelenir mi
-
Günler torbaya mı girdi ne diye aynı güne 3 sınav birden koyuyorlar yılbaşından sonra yap
-
Yıldırım beyazit yapacakmış ingilizce tercih sebebi falan yine tuhaf bi sınav.
-
@Willsmithh Ben tercih yaptım mesela bddkyı kafadan eledim. Dedim ki btk ile hakimlik yeter. Kafam patlıyor sanki çalışırken bir de üstüne bunu koyuyorlar. Ankara'da olanları geçtik de olmayanlar için mis gibi Ankara'ya gelmişken test sınavı öğlenden sonra yapmak zor olmamalı. Kesinlikle cimere vs yazılmalı bu konu. Merkezi sistem olmalı, bu havuzdan planlama ile günler çakışsa bile saat çakışmamalı
-
Arkadaşlar yeni mezun sayılırım daha tecrubesizim bu konularda . Bu ilan daha önce kaç puanla.kapatti acaba veya tahmin kaç olur ? Şimdiden teşekkürler
-
@Su28A 86-87