Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Tabiki de başvurmuyorum hakimlik varken çoğu kişi bu ilana bakmaz bile. Bence 87 leri falan görür.
-
@Marsiyal ben de başvurmuyorum. yds istediği için listenin dolmayacağı hazine kontrolörlük sınavında şansım daha yüksek...
-
Arkadaş nasıl bir askerlik celp dönemine denk geldim 50 tane sınav var çoğuna başvurmadım
30 kasım -21 aralık 2019 -
@rassal 86-87 imkanı yok hocam 100 kişi diyor en fazla 89 da düşer
-
@RqzeeT ben ezici bir çoğunluğun hakimliği seçeceğini düşünüyorum
-
@rassal ben ezici bir çoğunluğun aynı gün btk, hakimlik,hazine ve bu sınava girmeye çalışacağını düşünüyorum. 90 altı çok zor.
-
@Willsmithh yok ya boşa umutlanmayalım baraj 60 istiyor İngilizcede
-
@sui-generus öyle birşey yazmıyor hocam ingilizce için başarı sıralamasına dahil olmayacak yazıyor
-
Pardon İngilizce dışındaymış 90 ile kapatır ozaman btkya başvurmak daha mantıklı hak kaybı yaşatmayayım
-
@beveridge-eğrisi hahahah
-
@beveridge-eğrisi süper tespit hocam. Sizin dediğiniz en olası senaryo
-
Aynı gün 3 sınav var üstte arkadasinda bahsettigi gibi 4 sınava ayni anda girmeye çalışmayın insanların haklarını yemeyin .
Üstelik ingilizce alanindan baraj şarti olan bir sınav lütfen sınava girecekseniz başvurun. -
Ayni gun 100 tane sinav olsa da 5 kisilik alimda 90 altini gormez. 90 alti arkadaslar basvurularini yapsın ama gercekci yonden bakmak gerek.
-
aynı gün hangi sınavlar bilen biri yazabilir mi ?
-
Aynı gün nasıl 3 sınav var hakimlik ve bu değil mi sadece
-
@Caykovski Hakimlik , stajyer kontrolörlüğü , btk taşra sınavları aynı gün
-
@davinci1 btk taşra 28 aralıkta hocam
-
88 89 puanlı arkadaşlar başvursun bence. Sınav çakısmaları kesinlikle puanı düsürecektir. Ben başvurmayacağım yüksek ihtimalle.
-
BEn mi yanlış okuyup anladım? ingilizce sınavı yazılı sınavında değerlendirmeye girmeyecek yani barajını aşmak ya da soruları cevaplamak zorunda değiliz ama tercih sebebi yani aynı şartlarda bi adayla yanyanaysak ingilizcesi olan tercih edilecek
-
5 kişi