@karagergedan zaten sıkıntılı bi üniversite heryerde kampüs fakülte var buraya da fetöden çöktüler soruları onlar hazırlıyorsa yandık geçen il göç sınavında dünyanın en kalitesiz sınavına girmiş olabilirim
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan zaten sıkıntılı bi üniversite heryerde kampüs fakülte var buraya da fetöden çöktüler
soruları onlar hazırlıyorsa yandık geçen il göç sınavında dünyanın en kalitesiz sınavına girmiş olabilirim
-
Ulaştırmaya başvurup, DHMİ kazanan asil 4 kişi var.
-
@Aslan-Reyiz evet hocam sınava girmeseler barı
DHMİ çok daha iyi biyer
-
Yedek kazandığım bir merkez uzmanlık kadrosuna çağırıldım için sınava katılmayacağım Allah emek veren gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese nasip eder inşallah başarılar dostlarım.
-
Akköprü metro durağından nasıl gelebilirim sınav yerine veya kızılay metrodanda tarif edebilirsiniz?
-
@brkyskr antares dolmuslarına bakman lazım ben ivedikte inip bi 2 km yürüyecegim şahsen biraz erken cıkıp
-
@jeanpaulsartre bende onu düşündüm de hava soğuk donmayalım
-
@beveridge-eğrisi bi şey olmaz
ben alışkınım gerçi ama sizi bilemem biraz sabah sporu temiz oksijen iyi olur sınav öncesi
-
Arkadaşlar deniz hukuku dediği deniz iş kanunu var omu
-
@Willsmithh ttknin içinde geçiyo 930 lu maddelerden başlıyo galiba
-
@jeanpaulsartre mevzuatta deniş iş kanunu diye bir kanunda var da o yüzden sordum
-
@Willsmithh valla çok bakmadım ztn de ttk nın içinde bi şeyler var
bu saatten sonra baksak da bi şey değişmez herhalde
-
@jeanpaulsartre ya bende en azından bir kere okuyum kısaysa diye icra iflasa kpss den önce baktım en son ona çalışacağım zaten
-
@Willsmithh yok ya bayagı detaylı galiba icra daha mantıklı en azınndan ordan kurtarırız
-
Arkadaşlar sınav yerini kontrol eden oldu mu? Antares avmnin orası mı?
-
@SonMaliyeci ben oraya gidecem baktım yanlış yer eve geri gelirim.
-
@rassal 9 saatlik yol tepiyorum, umarim dogru yer orasidir.
-
@Baelish hocam eğer sınava yakın sıkıntı yaşarsanız bana özelden yazın bende araç var bakarım tele sabah
-
Arkadaslar hukuk fakültesi anassın yanında hemen 100 metre ilerde bi fakülte daha var orda olsa bilemyuruyerek geçersiniz
-
Ilandaki sinav yeri etlik zaten baska yer olma sansi yok acik adres ver yazinca caddesi sokagi her seyi cikiyor antaresin yan tarafi keciorene bagli olabilir ama etlik semti