Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
sgk açıklanacak diyorlar buraya etkisi ne olur dersiniz açıklanırsa?
-
Arkadaşlar benim vukuatlı nüfus örneğinde sizler gibi sadece anne-baba vardı. Kalkıp kardeşler neden yok diyip iş çıkarmazlar umarım. Bu sorun için aranan oldu mu?
-
@kalendermeşreb dostum zaten e-devlette belgenin alındığı linkte açıklama kendisi, eş, anne, baba isteğe bağlı eski eş diye belirtilmiş. Kardeş yok içerisinde.
-
@SonMaliyeci Evet dostum bende kurumun sıkıntı çıkarmamasını umuyorum.
-
arkadaşlar kurum diplomanın aslını görmek şartıyla fotokopiyi kabul edip aslı gibidir kaşesiyle onaylıyor değiştirmişler şartı bilginize
-
@vito-tanzi okuldan aldığım aslı gibidir kullandım keşke söyleselerDi bizde
-
@vito-tanzi 90 küsürle kapatır artık verdiğim noter masrafıda kar kalır yanıma
-
Bu ilan sebepsiz yere masrafa sokuyor gibi geliyor ama hayrolsun inşallah.
Evrak gönderimi için PTTye gittim inanılmaz aşırı yoğunluk varmış. Apsler bir haftayı geçebilir dedi durum baya karışıkmış ana dağıtım merkezlerinde torbalar açılmayı bekliyormuş.
Görevli arkadaş yardımcı oldu sağolsun normalde mektup daha yavaş gidiyormuş ama senin evrağı öyle gönderelim aps yerine pazartesiye anca yetişir dedi.
Bu saatten sonra il dışından evrak gönderimi sıkışır göndermeyenler hızlı davransın. -
@vito-tanzi, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
arkadaşlar kurum diplomanın aslını görmek şartıyla fotokopiyi kabul edip aslı gibidir kaşesiyle onaylıyor değiştirmişler şartı bilginize
Nerden haber aldınız off illa notere para mı vericez diplomanın aslını geri nasıl alacaz ya herkes ankarada yaşamıyor ki
-
Değişikliği son gün yapsalarmış ya daha bugün 50 lira baydım notere.
-
Arkadaslar 16.12.2019 cuma diyor son basvuru ama 16 si cuma degil
-
Saçma sapan şeyler yapıyorlar evrakları yolladık ptt bir yandan 5 gündür ulastirmamis bide bu asli olayı çıktı
-
@mülakatzedee kardeşim bugün kuruma bizzat başvuru yaptım belgelerimi elden verdim
-
@Willsmithh bende okuldan aldığım aslı gibidir belgemi verecektim ben ordayken kuruma telefon geldi telefonda öyle diyince bende onu hiç vermeyip fotokopiyi verdim
-
İlanda acik bir şekilde aslı ya da onaylı örneği diyor arkadaşlar diğer kurumlarda elden başvuru yapanlar aslını gösterip fotokopisini kuruma onaylatabiliyorlar ancak aslı gibidir onayı olan fotokopiler kabul edilecektir merak etmeyin yasal olan bu.
-
Hayır yani bizzat arayıp soruyorum kesinlikle noter onaylı olacak deniliyor üstelik elimde ıslak ımzalı olmasına rağmen defalarca söylüyorum hayır deniliyor. Gidip para verdim notere üstelik gelip gelmeyeceği belli de değil. Madem öyle en başından kabul et, neden biz mağdur oluyoruz. Yine yaptığım masraflar çöp oldu.
-
Kafam çorba oldu net bi şekilde ilanda ne istediğini yazmak bu kadar zor mu ya
-
Bu güne kadar aslı gibidirle basvuran olmadı mı? Bilgi verebilir mi acaba
-
@vito-tanzi aslı gibidirle mi basvurdunuz hocam
-
@iskender fotokopiyle başvurdum hocam kurum aslı gibidir kaşesi basıp imzaladı aslını görmek koşuluyla