Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@vito-tanzi bende diolomanin hiç aslı olmadı. Aslı gibidiri postayla yolladim. Sizce kabul ederler mi
-
tabi ki ederler hocam benim dediğim onaylı diploma sureti olmayanlar için kurumda söyledim ama ilana böyle çıkmadınız diye malesef öyle bi sıkıntı oldu ama fotokopiyide kabul ediyoruz aslını görmek şartıyle dediler ben bugün bizzat başvuru yaptım
-
@vito-tanzi çok teşekkür ederim
-
Son gün konusunda belirsizligi sordunuz mu? Birde ptt kargoyu boşuna kullanmayın. 1 hafta gecikmelerden bahsediliyor.
-
@iskender 1 hafta oldu yolladim daha istanbulda
-
Su ptt ye ulasmanin bir yolu yokmu ya ne soeumsuz bir kurum
-
@hicks Dostum kargonuz hangi şubedeyse arayıp sorun durumu. Bende ptt ile dün gönderdim bugün Ankaraya ulaşmış.
-
pazartesi yolladim hala arnavutkoyde yandik
-
Ben dün mng kargo ile yollamıştım bugün teslim edilmiş arkadaşlar
-
@IS-LM al benden de o kadar halen orda
-
Benimki daha sehirden çıkmamış. Geri alıp arasla yada mngyle kargolicam. Tehlikeye atmayin gencler. . .
-
Arkadaşlar 1 adet vesikalık gerekiyor yazıyor basvuruda onuda fotograf bölümüne yapıştırıp yolladım, ekstra bir tane daha gerekiyormuş haberiniz olsun bugün aradılar beni kargoyla yollayın dediler bir fotoğraf daha
-
@SonMaliyeci Hocam hangi şehirden yolladınız? İstanbulda bir sorun var bence, benim kargom da hala istanbulda günlerdir
-
@brkyskr vay vay vay ya teknoloji döneminde düştüğümüz hallere bak arkadaş.
-
18 inde sonuçlar açıklanacakmış arkadaşlar suan kaçta bilmiyorum ama benim pimim 89 kusur büyük ihtimalle sana gelir dediler
-
@vito-tanzi hocam başvuru sayısını gördünüz mü?
-
@sui-generus yok ben eksiğim vardı onu tamamladım kurumu aramıştım o zaman sordum
-
ptt hala arnavutkoyde pazartesi yolladim heralde benim basvuru isi yatacak
-
Kargosu teslim edilen arkadaşlar başvurunuzu teslim alan kişinin adı G*** K*** mı?
-
Hocam arkadasım sahsen basvuru yapcak acaba bnm evrakları da teslim ede bilir mı