Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
E devlet gibi son derece faydalı kullanışlı ve modern bir sistemden mezun belgesi kabul etmeyip noter onaylı diploma istemek niye, 2019 yılındayız..
-
@mülakatzedee en kötü biraz dolaşır ama doğru yeri bulur.galiba hepsi aynı binada zaten
-
@rassal eve gelince farkettim kargo poşetinde hukuk hizmetleri yazıyor yanlış binadaysa yandık dedim
Kendim evrak zarfının üstüne doğrusunu yazdım da inşallah aksilik çıkmaz -
Arkadaşlar beni aradılar bakanlıktan nüfus kayıt örneğinde aile bilgileri de yer almalı diyorlar ama ben e devletten bulamadım yardımcı olabilecek olan
-
@profberlin vukuaatlı nüfus kayıt belgesi çıkaracaksın e devlete arama kısmına nüfus yaz çıkıyor zaten ardindan belge düzenlenirken kişi/aile diye seçenek var aile yi seç ardından olaylar diye birşey var onu da seç kendin annen baban varsa esin çocuğun evlilik doğum gibi olaylar yazacak indir pdf al yolla
-
@profberlin, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar beni aradılar bakanlıktan nüfus kayıt örneğinde aile bilgileri de yer almalı diyorlar ama ben e devletten bulamadım yardımcı olabilecek olan
Hayda ben aile olarak çıkarmıştım.
Diğer bir seçenek nüfus aile varmış
Yeniden mi göndermek gerek -
@Willsmithh hocam sizin verdiğinde aile bilgileri cikmismiydi
-
@Willsmithh, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@profberlin vukuaatlı nüfus kayıt belgesi çıkaracaksın e devlete arama kısmına nüfus yaz çıkıyor zaten ardindan belge düzenlenirken kişi/aile diye seçenek var aile yi seç ardından olaylar diye birşey var onu da seç kendin annen baban varsa esin çocuğun evlilik doğum gibi olaylar yazacak indir pdf al yolla
Hocam kişi var
Aile var
Nüfus aile var üç seçenek
Aile mi çıkardınız yoksa nüfus ailemi -
nüfus aile olanı istiyorlarsa oraya niye belirtmemişler o zaman tamamen bakanlığın suçu şimdi bir evrak için yine mi postayla uğraşıcaz. bari e postayla isteseler.
-
@guymağduru hocam aile çıkarttım zaten eskiden vukuatlı denildiği zaman aile içeriyordu sonradan bu ayrım gelmiş galiba doğum evlilik felan cikcak
-
@Willsmithh, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru hocam aile çıkarttım zaten eskiden vukuatlı denildiği zaman aile içeriyordu sonradan bu ayrım gelmiş galiba doğum evlilik felan cikcak
Bende aile olanı çıkardım ama orda anne babanın sadece isimleri var
Ama nüfus aile daha detaylı TC leri doğum evlilik yılı falan.
Siz aile olani çıkardığıniza emin misiniz -
@Willsmithh tamm hocam siz ozmn nüfus aile olanı çıkarmissinz
-
@guymağduru evet hocam anne baba eşim çocuğum doğum evlilik hepsi vardı detaylı daha öne bir kaç yere vermiştim ondan biliyorum
-
Nüfus ve aile olarak seçileceğini söylediler de ben oyle secince de sadece benim bilgilerim çıkıyor
-
Öğretim gorevlisi kısmı boş kalsa olur muymuş
-
@iskender onun sorun olmayacağını mülakata kalırsak Bilgi edinmek icin istendiği söylendi
-
@profberlin sizden o belge postayla mı istendi maille mi?
-
@dibace eksikleri maille istediler
-
@profberlin teşekkürler.
-
@profberlin teşekkürler hocam