Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaslar illa iadeli taahhutlu mu gondermek lazim ? Uzak bi yerden gondericem. Bugun gönderme imkanim olmadi, Pazartesiye kaldi. Sıkıntı olur mu acaba bu iadeli postada?
-
@Baelish, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslar illa iadeli taahhutlu mu gondermek lazim ? Uzak bi yerden gondericem. Bugun gönderme imkanim olmadi, Pazartesiye kaldi. Sıkıntı olur mu acaba bu iadeli postada?
Benim gönderdiğim 2 günde gidiyor du aydın dan
-
Arkadaşlar başvurumu yaptım ben iadeli taahhütlü zorunlu değil sizin takibiniz için yazdık doye söyledi bilginiz olsun eğer evraginizun durumunu kargo firmasından öğrenirseniz normal kargo ile yollayabilirsiniz dedi
-
Fotoğraf 1 başvuru formuna yapıştırmak Birtane dosyaya koyulacak
-
@profberlin akedemisyen kısmını boş bırakarak başvuru yapmıştım sorun olmadığını belirttiler mülakata kakırsınız bizleri sormak içinmiş
-
Ben sormadım unuttun başvuruyu soran oldum kaç kişi şuan ??
-
@Baelish herhangi bir gönderimde olur dediler iadeli şart degilmiş
-
Arkadaşlar idari hakimliğe girecek olanlar yok mu, kurumu arayıp söylesek tarih veya saat değiştirmezler mi ?
-
@ekonometrisyen bu tarz durumlarda değişiklik olmaz, ben şahsen hiç hatırlamıyorum. Sürekli hangisine girsem diye seçim yapmak zorunda kalıyoruz, sırf bu seçimler yüzünden KGK ve BDDK ya giremiyorum mesela
-
@ekonometrisyen, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar idari hakimliğe girecek olanlar yok mu, kurumu arayıp söylesek tarih veya saat değiştirmezler mi ?
Geçen gün arayan oldu sanırım. Programimiz bu şekilde yanıtını vermişler.
-
İlanda 16.12.2019 cumaya kadar diyor. Cuma günü ayın 13ü ben mi yanlış anladım?
-
Hakimliğe kesin olarak girecek olan arkadaşlar bu sınava da başvurmaz demi, ya da başvurur mu
-
@gizem33 çoğu başvurur yani tahmin değil diğer sınavlarda gördüğüm kadarıyla bi 20 30 kişi kendini klonlatip giriyor sınavlara galiba
-
@Willsmithh hocam bu durumda kritik soru: kaça düşer
-
@posseder hocam MTA teftiş bununla aynı konular yine 5 kişi mevcut tek farkı ingilizce barajı Yds istemeyince insanlar olsada olmasada başvuruyor ama bunda hakimlik gibi ağır top bir sınav var MTA yanlışım yoksa 87 civarı kapamıştı ben yine o civarda kapatacaığını düşünüyorum
-
@Willsmithh MTA şahsen başvuru idi bide hocam, ona rağmen küsüratlarla bana gelmemişti. Ben hiç ümitlenmiyim ozaman
-
@Willsmithh hocam kamu gözetimini referans alırsak da 90.5 gibi kapatması beklenir herhalde. Ama idari hakimlik puanlara ne kadar yansıyacak onu bilemiyoruz
-
@posseder hocam bence referans almayın birisi uzmanlık birisi teftiş ayrıca biri test birisi klasik ben BTK çalışırken özel bir hazırlanma yapmadan gireceğim ama KGK için özel hazırlanmak gerekiyor bence aynı unvanlarda ve benzer alımlara bakılmalı sonuç olarak eğer maddi bir külfeti yoksa başvurunun şansları zorlamak gerek BTK diyarbakır da gördük 85 puanlı biri test ingilizcesiz merkez uzman unavnında bir üst kurul sınavına girecek
-
@gizem33 ümit her zaman vardır belli olmaz bi ağır yükü yoksa sizin için başvurun hocam elimizde sadece umut kaldı bari o canlı kalsın oda olmazsa ne yaparız umutsüz olmayın kısmet
-
@Willsmithh Haklısınız hocam, umudumuz da olmasa bu süreçte ayakta duramayız zaten. Teşekkür ederim.