Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu tam açıklama saatleri şuan
-
bakanlığı aradım ama onlar da soruların yayınlayıp yayınlanmayacağını bilmiyor ben de hukuktan dolayı elendim sanırım. Keşke soru-cevap yayınlansaydı da emin olsaydık.
-
@icav hocam zaten sınavı hukuk fakültesi yapt ankara uni.gibi sınav birimi felah yok zaten
-
@Willsmithh aynen hocam beklemedeyim hala
-
@Willsmithh zaten bu sınavı yıldırım beyazıt gibi kurumsallaşmamış bir üniversiteye neden yaptırdılar anlamadım
-
@icav sorma bi yıldırım beyazittir gidiyor anara Üniversitesi çok başarılı
-
Bu p.tesi veya salı açıklanacak bilgisi yetkili birinden mi alınmıştı? 2 gündür yarım saatte bir ubak sitesine giriyorum.
-
@beveridge-eğrisi ilanda belirtilen sınav numarası hocam
-
Kurumu aradım çalışmalar hala devam ediyor dediler
-
Atomu parcaliyorlar cern den gelecek sonuçlar
-
@Willsmithh kardeşim 100 kişinin girdiği bi test sınavı okumak bu kadar zor olmasa gerek
-
bugün açıklansa artık haftaya kalmasın
-
-
@Baelish Vallahi Bıktıqq
-
Hocam ilan da falan mı yazıyor açıklanma süresi
-
@ankara0648 yok hocam kitapçık açıklansa itiraz karar vs desek MTA daki gibi oda yok zaten itiraz bile olmamıştır
-
@Willsmithh 100 lira verip kim itiraz edecek zaten hocam. süre uzadikca insan ister istemez beklentiye giriyor
-
arayan varmı bugün
-
Kurumu aradım; bugün açıklanacagını sanmıyorum prosedürler uzun sürebiliyor, haftaya büyük ihtimal açıklanır diye tahmin ediyorum dedi konuştuğum beyefendi
-
Yılan hikayesine dönmesin tüm teftişler genelde hızlı açıklıyor altı üstü 100 kişi