Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Tartışmayı istemiyorum ama kadroyu yedirmeme tabiri buram buram kibir kokuyor yazık
Mülakatın olduğu yerde böyle büyük konuşmalar da biraz üzücü
Allah hakedene hakettiğini versin -
@mutlakbutlan Gerekli cevabı arkadaş ss alarak vermiş zaten. İlgöç için yazdıkları ortada. Bunları unutup sanki ilk senesinde atanmış ve ilk senesinde birden fazla sınav kazanmış gibi kapasiteden bahsediyor bir de.
-
@mutlakbutlan hocam arkadaşın diğer paylaşımı da çok manidar, 2018 yılında 1 yıl sonraki kendine not bırakmış ve şunları yazmış;
"Eksiden gelenler likelasin. Kendime mesajim da su o maaşinin belli bir kismini her ay bir hayır isine yatir. Ya ise girememis arkdaslarina ver ya da bir cocuğa aylik burs ver."
Şuanda bu hayır işlerini işe girememiş arkadaşlarıyla aynı ilanlara müracaat ederek yapıyor sanırım. Arkadaşlar insan imkanlarının ve maaşının artacağı bir kadroya elbette geçmek ister veya bir hayali hedefi vardır mesela kaymakam, hakim olmak istiyordur hangi ise girerse girsin bunun peşinden koşmaya devam eder bu iş müfettişlik de olabilir lakin atanmanın bu kadar zor olduğu bir zamanda kendisi de belli sıkıntılar çekmiş birinin önüne her gelen ilana başvuru yapması aynı statüdeki mesleklere dahi başvurması ve bunu açıkça ilan etmesi savunulacak, anlayışla karşılanacak bir şey değil benim nazarımda. Kaldı ki geçmişte kendi yazdıkları da ortada profiline göz atmanız yeterli! -
@The-kaymakam Hocam merkez kadroda olup teftiş kadrolarına başvurmasını anlarım. Ancak Dguy olup merkez göçe bakanlık merkez uzmanlıklarına başvurmanın bence de bir açıklaması yok.Muvafakat alamaz zaten çoğundan. Bu zor süreçten geçmiş 3 4 sene bu süreçle yıpranmış birinin takındığı tavır garip gerçekten de. Geçmiş yılların acısını almaya çalışıyor sanırım kendince. Ama bir de kapasiteden bahsediyor. 3 4 sene sonra birkaç sınava başvurma şansı doğunca kapasitesi artmış arkadaşın. Bırakın başvursun hocam tek yüksek puan alan arkadaş kendisi çünkü.
-
Bahsi geçen giresunlu ben degilim giresunlu arkadasimdir hesabi olmadigi icin benden yazdi. Bomba atsaydiniz öyle ölmedim
-
Açıklandı arkadaşlar. Hayırlı olsun. Sonuçlar için tıklayınız.
-
Kazananlara hayırlı olsun benim.olmadı hukuk muhtemelen
-
Puanımızı öğrenme şansımız var mı?
-
@posseder benimde olmadı o kadar geç acikladilar ki naptigimizida unuttuk
-
sınavı kazananlardan atanan arkadaşlar feragat verirlerse henüz başlamamış arkadaşlar için iyi olur
-
Tebrik eder, yeni işinizde başarılar dilerim. Arkadaşlar, feragat hususuna da riayet edersek gerçekten başka arkadaşlarımız için de faydalı olacaktır.
Lütfen aksatmayalım. -
Mülakata gitmeyerek feragat etmiş oluyorum değil mi? Ayrıca burası için değil ama başka kurumlarda da yazılı sınavdan sonra istenen özgeçmiş veya diğer formları vermeyerek gene feragat etmiş oluyorum değil mi?
-
evet hocam mülakata girmemiş veya belge teslimi yapmamışsanız feragat ile aynı mantıktadır. Sağolun hocam.
-
Dguy olup sınavı geçen var mı?Guy olup geçen var listede.
-
@İstahsız Dguy olan bu sınava girmemiştir diye düşünüyorum ama guy olanların girmesi doğal dostum.
-
@Baelish yukardaki tartismalar neydi hocam o zman giresunlu muhabbetti falan.Bakanlik mufettisligini kaptirmam diye biri sınava girmis dguy olup.
-
@İstahsız Yukarıdaki tartışmaları okumadığım için dguy olan girmez diye düşünüyordum. Tercih meselesi diyeyim artık.
-
Arkadaşlar nasıl hazırlanıyorsunuz/ hazırlanacaksınız mülakata ne sorarlar daha önce girip geçen var mı acaba çok stres oldum
-
silinmiştir
-
silinmiştir