Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@ramsey eyvallah hocam sağolun
-
İş müfettişliğine dönmez insallah
-
@ankara0648 kardeşim en iyisi unutmak benim.bir beklentim.yok artık
-
ben çoktan unuttum bile kardeşim
-
Olm ben bu sınava girdigimi unutmuşum lan öyle gezerken denk geldim
-
Sinavda giresunlu bi cocukla tanistim. Dguy olmus hala gelmis burda sinav kovaliyor. Acayip sinirim bozuldu. Ilanlarin bu kadar kit oldugu bi ortamda ne isin var bu sinavda. Bi de diyor bana merkez goce de basvuracam. Sanayi teknolojiye de basvuracam.
-
@tugrulkocer Bak şimdi birader, eski iletilerinde de birilerini hep hedef göstermişsin. O giresunlu benim, bakanlık müfettişliğini sana mı kaptıracaz ? Gir çalış kazan elinden alan mı var? Ben işte olduğum halde ders çalışıp daha iyi yerleri kazanıyorsam, hatayı kendinde ara. Kapasiten bu kadar demek ki ayrica eksik saymissin saglik bakanligi da var
-
@tugrulkocer adam işinden memnun olmayabilir eşit şartlarda girer sınava bence yersiz bir eleştiri girmeyeceği mülakata sınava başvuranlara söyleseniz anlarımda gerek yyok bence bu tarz söylemlere
-
@tugrulkocer çok delikanlıydın da adamın yüzüne söyleseydin ya oradayken, şimdi burda forumda sallıyorsun sende bi cesaret bi özgüven eksikliği seziyorum. Çok fazla tırmalama bence, hatta kpss işlerini de bırak.
-
Özür dilerim arkadaslar sanirim sizlere haksizlik ettim. Issiz olunca insan mantikli dusunemiyor. Tabiki girdiginiz bi yerde mutlu olamayabilirsiniz degistirmek hakkiniz. Kusura bakmayin
-
Başlık canlanınca acıklandı sandım
-
bende açıklandı sandımm artık açıklasalar 2 ayı geçti
-
Bugün 67. gün hala açıklanmadı
-
@tugrulkocer niye özür diliyorsun ki haklısın sonuna kadar hemde keşke yüzüne söyleseydin ama merkez uzmansın kardeşim istediğin hayal ettiğin bir kurum olur başvurursun hem 6000 maaş alıcaksın hemde dguy için kullandığın referansı diğer bakanlıklar için kullanacaksın ne ala memleket hakkın mı sonuna kadar ama bir hakkın olması seni maalesef haklı yapmıyor sadece kendine yakışanı yapıyorsun bari birde sende bu jenerasyondansın işsizliği biliyorsun mülakat sonucu beklemeyi tarihi biliyorsun yazık değil mi dayı birde burda gelmiş böbürleniyorsun yapma görende birşey olmuşsun sanıcak anlatabildim sanırım
-
@sui-generus Bu yola herkes aç karnını doyurmak için girmiyor arkadaşım insanların iş hayatında neyle karşılaştıgını mutlu olup olmadıgını bilemezsiniz önce bir iş hayatına girin bir işe girdin dünyanın mutlusu olmalısın ve bir daha kariyerin adına hiç birşey yapmamalımısın ? başkasının mutsuzluğu senin mutluluğundan daha önemsiz ? bence genel olarak sizin fikrinizde olan insanlar bencil olanlar fakat hep başkalarını bencillikle suçluyor
-
@Willsmithh puanı olan birinin okuma yazma bilmemesi gibi herhalde hayalinde hedeflediği kuruma başvursundan sen neyi anlıyorsun bence sen önce kendi vicdan muhakemeni yap tamam mı
-
@gökyeleli sen gerçekten kendini çok zeki bizleri de salak mı görüyorsun aynı süreçleri bizler de geciyoruz ama tutup da 3 mülakatı geçip 4. ye girmiyoruz... ne istedigini bilmek önemli... aynı listede yer alıp sen atanıp onlar elenince kendini onlardan zeki zannetme onlarda senin kadar hakediyor.. diger arkadas da keşke yüzüne söyleseydi burada dedigini en azından kendini böyle çok zeki zannedip insanlari kücük görmezdin
-
Taşra uzmanı olursun ,il göç -guy o zaman anlarim .derim ki kime ne puan almış adam .ya da merkez uzmanı olursun hakimlik kaymakamlık amenna .Ama merkez uzmanliklari arasında bi fark yokki .iibf linin hiç birine iyilik yaramaz önüne gelene basvuracaksin ama mulakat kazandığın yerler de varsa bu kadarı ağır vicdansizliktir.girdiğim mulakatlarda gelmeyenler vardı .baska yeri kazanmışlar gelmediler .yedek almayan yerler var .senin yuzunden 1 kisi issiz kalacak .sense egonu tatmin edeceksin .Dguy olmuşsun yüzde 90 değil yüzde yüz orayı da sevmedin . guy olsan Dguy oluyum diye yalvarirdin.belki diyorsun ki puanım iyi ben her türlü kazanırdım .Hayır burda 90 üstü olan o kadar çok kişi var ki .Hakkında hayırlısı olsun ama yine de arada başka insanları da düşün
-
.
-
@mutlakbutlan Yaaa nerdeeeen nerelere Allah insanın gözünü doyursun işte boşverin dahada uzatmayalım yoksa ibfde bu arkadaş gibiler çok kendilerini su üstüne çıkarmayı severler...