TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

KPSS A
    2019 kaymakam adaylığı mülakatları
    182
    1117
    166825
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      Chapus Yasaklı Son düzenleyen:

Belgeleri bugün teslim ettim... bilmem kaçıncı kez tekerrür edecek. Herkese başarılar. Allah isterse olur. Gerisi bahane veya neden olur. (Ek bilgi: 30 üzeri kadın aday olacak mülakatta.)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • A
        a.tas @muhacir Son düzenleyen:

@muhacir takip numarası yok mu kontrol ettirin hocam normal posta ancak o kadar sürer?

muhacir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • D
          dzndr Son düzenleyen:

Evrağı verdik 3 gün oldu, cihete çıkacak anca. Adresine istinaden biraz özen gösterir insan. Yani alışveriş gönderisi ile aynı kefede olmaz ki bu gönderi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • muhacir
            muhacir @a.tas Son düzenleyen:

@a-tas e_ticaret çılgınlığına denk geldik ne yazikki. Takip ediyorum ancak çok sınırlı bilgi alınabiliyor yoğunluktan. İnternet sitesi sıkıntılı ve telefonlara donende bakanda pek yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • U
              uygurmustafa Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba aranıza biraz geç katıldım. sınav açıklanma sürecini askerde geçirdim. Belgeleri de son gün teslim edeceğin mecburen. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • Ö
                öktem_ilteriş @uygurmustafa Son düzenleyen:

@uygurmustafa askere gitmeden once yazmistik teslim oldugum gun sinav aciklandi ben de son gun teslim edecegim. Haklarimizda hayirlisi olsun.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • K
                  Kethüda Son düzenleyen:

Güvenlik soruşturması ile ilgili düzenleme komisyona sunulmuştu. İlgili maddeler torba yasadan çıkarılmış. Ya yeni bir çalışma yapılacak ki o zaman ilgili yasa geçene kadar mülakat bekletilebilir ya da bu seneki mülakatta güvenlik soruşturması yapılmayacak.

muhacir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • muhacir
                    muhacir @Kethüda Son düzenleyen:

@Kethüda mülakat öncesi ismi güvenlik araştırması olarak resmilesmesede bir araştırma yapılacaktir. Mülakat yeni duzenlemeye kadar bekletilir mi? Sanmam. Bakanlık kendi araştırmasini yaparak süreci sürdürür kanaatindeyim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • U
                      uygurmustafa @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş Ben az önce teslim ettim.Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı artık mülakat tarihleri 2 haftaya belli olur dediler. Yeni bir bekleyiş süreci başlıyor.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • E
                        enea @uygurmustafa Son düzenleyen:

@uygurmustafa peki mülakat tarihleri hakkında herhangi bir bilgileri var mı?

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • P
                          pabloescobarr Yasaklı Son düzenleyen:

Hayırlısıyla bugün belgeleri teslim ettik, bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun daha hayırlı güzel günler için dualarımızı eksik etmeyelim rabbim yardımcımız olsun🙏

• U
                            uygurmustafa @enea Son düzenleyen:

@enea tarih hakkında bilgimiz yok dediler. Ama 2 hafta içinde açıklama yapılır dediler. Ocak ayı sonunda olur diye tahmin ediyorum. Yiğit Yılmaz Facebook’ta süreçle ilgili tahmin paylaşımı yapmıştı. Ocak ayı sonunda olabilir diye. Bakalım önümüzdeki haftasonuna kadar duyuru gelir inşallah.

• F
                              firito Son düzenleyen:

Her hangi bir kamu kurumunda çalışanlar daha mı avantajlı mülakatta geçmiş yıllarda çok fazla kişi var öyle

• I
                                iskender Son düzenleyen:

Göç mülakatını kazansam kaymakamlık sıkıntıya girer mi bir bilgisi olan var mı?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  mia_nur @iskender Son düzenleyen:

@iskender sıkıntı olur mu bilemedim.ama referansla olacaksa eğer il göçe verirlerse enerjilerini kaymakamlık için uğraşmayabilirler.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • I
                                    iskender @mia_nur Son düzenleyen:

@mia_nur yok hocam refaranstan demedim. Kurumlar arası geçiş hakkında aynı bakanlıkta sıkıntı çıkar diye duydum

Atabey_06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • Atabey_06
                                      Atabey_06 @iskender Son düzenleyen:

@iskender çıkmaz kardeşim merak etme. özlük hakları vs çok yakın olanlar hakkında olabiliyor ancak il göç VS kaymakamlıktan bahsediyoruz 🙂 sen rahat rahat gir mülakatına

Kabullen, Uyum Sağla, Plan Yap, Harekete Geç...

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Atabey_06
                                        Atabey_06 Son düzenleyen:

Arkadaşlar evrak kontrolü yapılıp bitti mi, bilgisi olan var mı? Haftaya cumaya mülakat tarihi açıklanır mı?

• A
                                          aras2018 Son düzenleyen:

Mülakata girmeye hak kazanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Daha önce kaymakamlık sınavına hiç girmemiş bir arkadaşınız olarak merak ettiğim bir konu var. HAGB kararının kaymakamık sınavı ve sonrası için olumsuz etkisi olur mu? 2020 yılı için kaymakamlık, idari yargı hakimliği ve sayıştay için çalışmalara başlamayı düşünüyorum fakat HAGB konusunda net bilgiye sahip olmadığım için çalışmalara başlayamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Atabey_06 E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Atabey_06
                                            Atabey_06 @aras2018 Son düzenleyen:

@aras2018 Mülakat aşamasında istenen belge adli sicil kaydı ve arşiv kaydı olmadığına dair beyan. sonrasında da bu konuda adli mercilerden alınacık belge. HAGB adli sicil kaydında yer almaz ve hüküm giymiş olmazsınız. Memuriyete girişe engel teşkil edecek hususlar belli. Ancak mülakat aşamasında bu durum harici olarak araştırılıp, buna göre karar verilir mi bilemem, sizin HAGB durumunuzun özel hali de ayrı bir konu tabi. mesela asgari 1.5 yıl hapsi gerektiren bir suçtan dolayı hagb verilmiş ise komisyon bunu ne decere göz önüne alır onlara kalmış bir şey.

• 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 12 / 56
                                            • İlk ileti