2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Kethüda geçen sene mahalli idareler kontrolörlüğü ile aynı zamandaydı sanırım mülakatlar ama önce kaymakamlığı açıkladılar
-
Mahalli idareler stajyer kontrolör sözlü sınavı ilanı da gelmiş. 12-14 mayıs tarihlerinde olacakmış. Geçen seneye benzer bir durum olursa mayısın başında açıklanabilir. Ama bence nisan içerisinde açıklanabilir sınav. Tabi hiçbir duyuma dayanmadığını da belirteyim sadece tahmin.
-
Uzmanlık sınavı için ilan da geldi
-
@Sgk_sgk bakanlık personel alımı konusunda çalışmaya devam ediyor aksama olacak olsa ilanları yayınlamazlardı diye düşünüyorum tahminen bizim süreç uzamaz rutin zamanında açıklanır yada biraz erken açıklanır
-
@hakimadayı06 ben de öyle düşünüyorum en geç Nisan sonu biter bu iş gibi geliyor bana
-
bakanlığın personel istihdam politikasında bir ötelenme görünmüyor, nisan sonu veya mayıs başı bu iş biter
-
Bakan bey az önce katıldığı televizyon yayınında kronik hastalığı olanlar hariç esnek çalışmanın bakanlık içinde uygulanmadığını, personel istihdamı noktasında aksama olmadığını, gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.
-
Tedbirler giderek ağırlaşıyor, sınavlar ve eğitim programları erteleniyor, mülakat açıklandıktan sonra eğitim programı başlayacak, süreç nasıl ilerler sağlıklı bilgi alan var mı ?
-
Daha sonuçlar ile ilgili bir duyumumuz bile yokken eğitim süreciyle ilgili duyum gelmez sanırım
-
@öktem_ilteriş Eğitim dediğiniz bundan hemen hemen 4 ay sonra başlayacak bir şey hocam kimse bununla alakalı bilgi veremez, bilemez çünkü.
-
Stajyer hazine kontrolörlüğünü kazanıp burada mülakat sonucunu bekleyen var mı?
-
İleti silinmiştir.
-
Yüz altıncı dönemin eğitiminin yarıda kesilip ülkeye dönmelerinin bizim mülakatların açıklanmasına etkisi olur mu ?
-
Olmaz hocam bakanlık gayet planlı bir şekilde alımını devam ettiriyor
-
Sayin bakan az once youtube de cuneyt ozdemirin sorulari cevapladi 26.donem pomem sonuclari nezaman acikalancak diye sordu bakanda 15 gune aciklariz dedi pomemi aciklayan kaymakamligi hayli hayli aciklar merak etmeyin 1 aya aciklanir .
-
@murad00 hocam 15 güne açıklanır dedi bakan bey ama ne zamandır bekliyorlar o da önemli. Kaymakamlık için son 4 dönem 50-60 gün bandı beklendi genelde. İnşallah erken açıklanır tabi de.
-
@ceterisparibusss benm dikkatinizi cekmek istedigim olay virus sebebi ile askıya alinmamis rutininde ilerliyor surec.
-
Arkadaşlar eş hazine kontrolörü ise eş durumu nasıl olur fikri olan var mı
-
@paulpierce34 eş kaymakama tabi olur valilikte falan geçici görevli çalışır
-
Sonuçlarla ilgili duyumu olan var mı arkadaşlar