2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@hakimadayı06 sonuçlar için bence baya erken hocam. Nisan sonundan önce beklentiye girmemek lazım.
-
@ceterisparibusss ben daha erken geleceğini düşünüyorum sayın bakanımız Ankara da sürecin bir ay sürmesi için bence bir sebep yok ama sadece kişisel düşüncem bu
-
@amirim uğramış buralara sanki. Mesaj beğenmek yetmez hocam duyum istiyoruz senden
-
@amirim kardeşim hoş geldin sefa geldin
-
Arkadaşlar 106. Dönem kaymakam adayları yurtdışı stajı bitmeden çağrıldığına göre bizim listeler ne zaman belli olur
-
@müfettiş kaçıncı ayda çağrıldılar bilginiz var mı
-
Gelme sebepleri salgın mı yoksa göreve erken başlatma ihtiyacı mı?
-
@öktem_ilteriş koronadan ötürü döndüler bizim sonuçlarla alakası yok
-
@BlackList martın son haftası
-
106 geldi, 107 nin yurtdışı stajı da aksar, bu durumda 108 in başlaması gecikmez mi?
-
Geçen yıl nihai liste açıklanma süreci yazılı sınavdan 147 gün, önceki sınav süreci ise 160 gün sonra tamamlanmış. Yaklaşık 5 aylık bir zaman diliminde süreç tamamlanıyor. Yarın 147.gün:)
-
@uygurmustafa bakanımızda bakanlıkta daha ne olsun
-
@uygurmustafa mülakatlar bittikten kaçar gün sonra?
-
@Camokaa olumlu değerlere baktım sadece onları değerlendirirsek Mayıs sonu Haziran başı gibi bir zamana denk geliyor. Ama 2015 yılıydı zannedersem Mülakat bitiminden sonra 5 günde açıklanmış. İnşallah son iki yıldaki genel süreç gibi ilerler açıklanma zamanı ve Nisan’ın ilk yarısında açıklanmış olur.
-
@hakimadayı06 106 lar illere gönderilmiş,107 lerin yurtdışı stajı ne olacak belli değil,pandemi ile mücadelede en yetkili kişilerden birisi bakanken,herhalde makamında kaymakam adaylarını incelemiyordur Sayın Bakanımız:)
-
@uygurmustafa Bakanların çalışma stilleri ile ilgili bir durum,5 gün sonra açıklandığı dönem bakan Efkan Ala idi,kendi listesini oluşturur kalanını ise bürokratlara bıraktığını öğrenmiştim.
Ancak şu an ki Bakan titiz bir çalışma sonucu oluşturuyor listeyi.
Yani nisan sonundan önce beklememek lazım. -
@mia_nur pandemi konusu hepimiz için öncelikli konu tabi önceliğimiz halk sağlığı sadece bakanlık açısından değil her bir birey açısından. Ama İçişleri Bakanlığı devletin kendini gösterdiği en belirgin kurumlardan biri. Bu tür olağanüstü durumlarda bile kendi işleyişini sürdürmesi gerekiyor. Bence Bakan beyin bu kadar uzun süreli bakanlıkta geçirebildiği zamanı olmamıştır. Programları çok yoğun oluyor çünkü. Bence Nisan’ın ilk yarısında da açıklanma ihtimali mevcut. Ama tabi bizimkisi tahmin keşke net duyumu olan arkadaşlarımız olsaydı forum içerisinden. Daha tahmin edilebilir bir süreç yaşardık. Hakkımız da hayırlısı olsun
-
@uygurmustafa 55-60 gün sürmesi bakanlığın işlerinin aksatıldığı anlamına mı geliyor,geçmiş dönemlerde böyle olmuştu.
Söylemeye çalıştığım şey şu,kaymakam ihtiyacı acil bir gündem oluşturmuyor,sonuçların açıklnmasının 55 gün sürmesi de işleyişi sekteye uğratmıyor.55 gün için kime göre neye göre geç veya erken şeklinde yorumlanabilir ki?Bakan bence valiler,emniyet müdürleri vs ile toplantı halinde sürekli,sürekli istatistikleri ve vakaları takip ediyordur diye canlandırıyorum gözümde. -
@uygurmustafa aynen bende böyle düşünüyorum. Korona önemli ama bakanlıkta herkes işini gücünü bırakmış koronayla uğraşmıyordur rutin işlerde yürüyordur. Korona süreci aksatacak olsa denetçilik, uzmanlık ve kontrolörlük ilanları gelmezdi. Geçen senelerde bakan bey bir hafta Ankara da bir hafta dışarda oluyordu ve Ankara ki işler birikiyordu süreç uzun sürüyordu. Bu sene süreç kısalacaktır bakanımız Ankara da bayadır. Ama duyum değildir yazdıklarım yorumdur.
-
@hakimadayı06 eylüle sarkar diyorlar