2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Başkan71 hocam duyumunuz var mıdır mayıs başı kesin diyebilir miyiz hayırlısıyla
-
@pabloescobarr duyum+tecrübe+bilgi+sezgi...kesin diye birşey olmaz bu işlerde çok kuvvetli ihtimal diyelim
-
@Başkan71 inşallah öyle olur, temennimiz o yönde
-
@Başkan71 bu süreçte en mantıklı olan sizin hesaplamaniz zaten hocam. Mülakat tarihlerinde birebir örtüştü muhtemeln açıklanma tarihinde de örtüşecektir.
-
Arkadaşlar duyumu olan var mı ne zaman açıklanacağına dair
-
@müfettiş eğer kaynaklarım beni yanıltmıyor ise çok az bir süre sonra süreç nihayete erecek
-
@gelmüfkay çok az bir süre derken hafta mı gün mü saat mi bilgi verebilir misiniz? Hangi süre zarfında açıklanabilir duyumu geldi? Tabi burda süre belirtince bazı arkadaşlar tepki verebiliyor sizi öne atmış gibi oldum biraz:)
-
@gelmüfkay aynen beni de yanıltmıyorlarsa hafta veya gün bile olabilir
-
@uygurmustafa ben hafta veya gün dedim ama ben zaman olarak duyum almadım sadece çalışma yapıldığını duydum
-
@hakimadayı06 hakkımızda hayırlısı olsun duyumlarınızı payalaştığınız için teşekkür ederim ikinize de. İnşallah söylendiği gibi olur.
-
@uygurmustafa ben paylaşmak istemiyordum çünkü sonra ümit verdiniz üzdünüz falan diyorlar diye ancak arkadaşta aynı şeyi duymuş diye paylaşmak istedim. Ancak bakan bey açıklayın demeden açıklanmaz o yüzden bakan harici kimse tam bilemez
-
@hakimadayı06 maalesef buradaki bazı arkadaşların tepkileri aşırı oluyor. Bunlar dediğiniz gibi yetkililerin tal anlamıyla bilebileceği konular. Duyumlar kesin Bilgi değil ama bakanlıktaki değerlendirmelere ulaşabilen arkadaşların 3.şahıslardan alabildiği bilgiler. Ona göre değerlendirip bu bilgileri paylaşan arkadaşları küstürmemek lazım.
-
@uygurmustafa takdir edersiniz ki ülkemiz hemde insanlık olağanüstü bir süreç yaşıyor duyumlarımızı öngörülerimiz hatta planlarımız saniyede değişip bambaşka bir mecraya doğru yönelebiliyor. bundan sebep süre belirtipte linç yemek istemem ama son aşamaya geldiği ve sonuçların ilanının çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Tabiki takdir Bakan Beyin
-
@108-Dönem diye bir arkadaş vardı, mülakat tarihiyle ilgili yazdıkları doğru çıkmıştı. Bazıları yüzünden forumdan uzaklaştı, tam geri dönme zamanı, duyumu olan herkes lazım.
-
@gelmüfkay inşaallah
-
@maviyeşil aynen o arkadaşın duyumları net ve doğru oluyordu
-
İnşallah duyumlar doğru çıkar da Nisan sonuna bırakmadan bir an önce açıklar bakanlık
-
@Başkan71 hocam sizinde Nisan sonundan önce açıklanacak şeklinde ekstra bir duyumunuz oldu mu acaba? Ne dersiniz nisan ortası bu iş biter mi sürpriz bir şekilde
-
Arkadaşlar merhaba,
Sonuçları Nisan ayında beklemeyin.
Kalın sağlıcakla. -
@can-mavi merhaba duyum mu tahmin mi ?