2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@BlackList duyum hocam ama erken açıklanacağına dair bir duyum değil sadece çalışmaların sona yaklaştığına dair duyumum var
-
bu kadar mesaj yazılınca açıklandı sandım, bu gidişle koronadan değil kalpten gidecem
-
@hakimadayı06 hocam şu son birkaç saat içinde mi bir duyum veya hareketlilikten haberdar oldunuz?
-
Benim duyumum mayısın ilk haftasında açıklanacağı yönündeydi. Ancak burada her an gelebilir diye çok kişiden yorum görünce bizim duyum yanlış sanırım diye düşündüm. Ama açıklandıktan sonraki süreçte sağlık raporu alma, valilik stajı gibi durumlardan dolayı geç açıklanacağını düşünüyorum. Ülkenin gündemi malum
-
@raif-puder yok hocam bu günlük birşey değil hafta başında aldım duyumu. Şimdi burda kimseyi heyecanlandırmak istemem ben çalışmaların sona yaklaştığını duydum ama belki liste hazırlanır bir ay sonra açıklanır sonuçlar onu bilemem. Ama boşa bekletileceğinide sanmam liste hazırlanırsa
-
@hakimadayı06 anladım hocam teşekkür ediyorum.
-
geçen senelerde tahmini bir liste oluşturuluyordu grupta
Bu sene de yapılacak mı ️ -
@menekşe o nedir kazananlar hakkında mı
-
@menekşe o nasıl oluyor
-
@hakimadayı06 böyle isim isim yazıyordular
Şunlar olabilir diye , sıralama yapılıyordu ama tabi neye göre yapılıyordu bilmiyorum . Eskiler daha iyi biliyordur , yazarlar belki bir yorum. -
@menekşe evet tahmini liste yapılıyordu. Bu sene kimsenin şevki yok anlaşılan.
-
@can-mavi hoş geldin kardeşim. Haklisin 6 hafta geçmeden açıklanması zor görünüyor..
-
Duyumlar neden bu kadar farklı tarihlere işaret ediyor? Benim kanaatim mayıs başı yönünde ama genel olarak bu ay içinde açıklanacağı duyumları daha ağır basıyor gibi. Ben yine de mayıs başını bekliyorum.
-
Bu gece gelebileceğine dair bir sürpriz duyum geldi, ama bunu yazsam mı yazmasam mı tereddüt ettim.
-
@cevatcobanli444 sağlam duyum mu hocam
-
Bir kaç gündür söylüyorum zaten ama burda duyum paylaşmak artık günah keçisi ilan edilmeye sebep oluyor diye yazmak istemedim aynı duyumu bende aldım ama bazı arkadaşlar yazdıklarımıza alaycı bir dille cevap veriyor diye yazmak istememiştim arkadaş yazınca yazayım dedim.
-
@hakimadayı06 bu gece için mi aldınız siz de hocam
-
Keşke biri gelse de loading yazsa:)
-
en güzeli bekleyip görmek arkadaşlar bugün neden olmasın cuma mübarek gün birde polis bayramı
-
@Başkan71 aynen öyle geçen sene 1.53 de açıklanmış gece 2 ye kadar beklerim ben açıklanmazsa da arkadaşlara kimse tepki göstermesin 1-2 saat uykusuz kalınır en fazla