2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Başkan71 benim de doğum günüm hocam .:)gecen seneki kadar olmasa da çok heyecanlıyım şu anda . allah utandırmasın
-
@street-spirit hayırlara vesile olur inşallah doğum gününüz hocam
-
@uygurmustafa zamanı gelince onuda yazan çıkar elbet, bu işin en son aşaması bu sabırla beklemek heycan tavan yapar arada ...
-
@108-Dönem bugun açıklanacağını mı anlamalıyız hocam
-
@108-Dönem listenin oluşması mı eli kulağında, yayınlanması mı hocam
-
@uygurmustafa o gün bir önceki yıla göre 2 saatlik bir geçikme olmuştu herkes umudunu yitirdiydi uyumaya gidenler oldu ama açıklandı dediğiniz saaatte, yani 2 ye kadar beklenir
-
@Başkan71 arkadaşlar şuan çok kötüyüm ya
-
@108-Dönem hocam çok azdan kasıt nedir 1-2 saat mi yoksa bir kaç gün mü lütfen biraz daha detay ver bize
-
@müfettiş sakın yanlış anlamayın
-
Heyecandan dolayı
-
@müfettiş normal hocam derin derin nefes al ver
-
@Başkan71 geçen sene bir kaç sefer bu tarz bekleyişler de olmuş zannedersem inşallah tek seferde çözeriz bu sene
-
@uygurmustafa inşallah tek seferde açıklanır.
-
@uygurmustafa geçen sene bakan bey il dışında sık sık programı olduğundan ankara da pek bulunamıyordu ondan oldu öyle beklemeler
-
Sitede 10 Nisan tarihli duyuru görünce heyecan yaptım birden ama mahalli idareler sınav başvuru ilanıymış:)
-
@Başkan71 hocam siz mayıs diye tahmin yürütmüştünüz yanlış hatırlamıyorsam, öngörünüz hala geçerli mi?
-
Siteyi kontrol ettim. Mahalli idareler kontrolörlüğü linki gelmiş kalbim duracaktı
-
@üzülmedimki ilk tur bitti ikinci tura gerek kalmamış olabilir
-
Siteye giremiyorum
-
@108-Dönem arkadaşlar bu hocam kaymakamlık mülakat tarihleri bu hafta açıklanacak dedi ve ertesi gün açıklandı yani birşeyler biliyor dikkate alın derim,diğer duyumcular için ise bir yorumum yok.Bu arada kaymakamlık sonucu beklemiyorum sadece bu forumda fazla vakit harcıyorum o yüzden bu forumda yazanları iyi biliyorum,saygılar.