2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@can-mavi Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor sunuz? Lütfen biraz detay verir misiniz?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaşlar merhaba,
Sonuçları Nisan ayında beklemeyin.
Kalın sağlıcakla.hoşgeldin cancağzım.
-
@paretowilfredo hosbulduk kardeşim
-
@can-mavi hocam gelmişken yeni dönem ilanı geliyor mu? Duyum vs vardır sizde illaki
-
@emrediyebiri yine bi 100 kişilik alim olacak ama şuan için tarih kesin değil
Not: ayrıca senin nicki de unutmadım, hafızam kuvvetli biraz -
@can-mavi üstad Nisanda beklemeyin derken tecrübe mi yoksa duyum mu aldınız ?
-
@hakimadayı06 duyum
-
@can-mavi tam tersi duyumlar aldım ama erken açıklanacağı duyumu değil çalışmaların neredeyse tamam olduğu yönünde belki de çalışmalar tamamlanır açıklanması sonraya bırakılır
-
Ne varsa eskilerde var diyeceğim:) Eski değerli arkadaşlar foruma uğrayınca insanın yazası geliyor gerçekten..:)
-
-
-
@paretowilfredo Hocam sizin bir duyumunuz var mıdır acaba?
-
@BlackList ilk tur çalışmalar tamamlanmak üzere ondan arkadaşlar açıklanır bu hafta dediler galiba ben ikinci kez tkr çalışma yapılacağı bununda en az 3 hafta süreceğini ve eskiden beyan ettiğim tarih olan mayıs başında açıklanacağını düşünüyorum
-
@Başkan71 ben iki turlu bir çalışma olduğunu bilmiyorum öyle bir şey mi var hocam? Benim bildiğim personel bir liste hazırlar bakan beye sunulur bakan bey değişiklik isterse yada beğenmezse listeyi tekrar üzerinde tekrar çalışılmak üzere geri verir. Bu şekilde kaç kez olur bilemem ama sonuncuda bakan bey yayınlansın derse yayınlanır liste. İkinci tur çalışma dediğiniz ne yapılacak mesela ?
-
@hakimadayı06 bazı kriterler ve değerlendirmeler neticesinde 400 kişiden 120-150 kişilik liste oluşabilr ikinci bir inceleme ve değerlendirmeyle 100 kişilik nihai liste oluşur arada külliye gidip gelebilir DDK ya gittiğini söyleyenler var eski yıllarda...
-
@Başkan71 külliye olayı vb yok hocam. Personel genel müdürlüğü bir liste düzenler, bakan beye sunulur. Bakan bey de o listeye son şeklini verir.
-
@ceterisparibusss başbakanlık 2014-2015 yılında bir genelge yayınlamıştı, hakimlik dışında tüm listeler açıklanmadan önce gönderilmesi diye madde vardı ona istinaden sanırım 106. dönemde gitmişti liste külliyeye DDK ya, şunu söyleyim bakan beyle birlikte birkaç kişi birlikte listeyi oluşturur bakan yrd pgm
-
Liste bu Cuma’dan itibaren her an gelebilir ancak kesin geleceğini en fazla bir iki saat önceden öğrenen olabilir o arkadaşlar yazar zaten geçen sene olduğu gibi buraya
-
@hakimadayı06 hocam duyum mu tahmin mi
-
Arkadaşlar artık son zamandayız. Hepimiz ister istemez referans aradık kimisinin olacak kimisin olmayacak ama ne yazık ki aklımızın yanına torpil koymaya çalışıyoruz, kapılara tıklatıyoruz, sözler almaya çalışıyoruz. Yazık gerçekten. Hemde en liyakat olması gereken mesleklerden biri.