2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@kymkm hayırdır kim diyor?
-
@kymkm ne hakkında eylüle sarkar diyorlar anlamadım hocam?
-
@pabloescobarr mülakat sonuçlarının açıklanması.
-
@kymkm Eylül mü? Eylül çok erken. 2021 in Nisan diyollla... duyuyoruz
-
Trolleri dikkate almayın arkadaşlar
-
@BlackList katılıyorum ama arkadaşın profil eskilerden gibi duruyor ondan sordum
-
@kymkm hocam cok ayıp birde eski uyesiniz daha oncede bu sınava girmissiniz belki bu senede kazandiniz burada ki insanların ruh halini iyi biliyorsunuz bu şekilde davranarak ne elde etmeyi umuyorsunuz
-
@kymkm bu haftalarda açıklanmazsa 55 60 gün bandında açıklanır ama Eylül’ü bulması İçin hastalığın olağanüstü yayılması gerekir ki allah korusun öyle bir durumda sonuçların önemi kalmaz
-
@kymkm kimler diyorlar? Merakimi mazur görün, cunku ben de muhtemelen bir - bir buçuk ay icinde aciklanir diye duymustum
-
@kymkm makul bir açıklama yapabilir misiniz hocam böyle bir şey mümkün olabilir mi?
-
105in kararnamesi yayımlanmadı hala kaymakam vekili olarak görev yapıyorlar, 106 geldi, 107 gidemiyor, 108 de başlarsa kaymakam adayı enflasyonu olacak. Nasıl bir planlama olacak sabredip göreceğiz.
-
@öktem_ilteriş 105 kuraları çekmedi mi
-
@hakimadayı06 105 kura töreni oldu bence hatta bununla ilgili haber de okumuştum ben.
-
Kura çekildi, ilçelerine gittiler ama kararname ile atamaları olmadı daha.
-
@öktem_ilteriş 105.dönemin durumu bizi etkilemez diye düşünüyorum
-
@ömerhayyam inş hocam, en kötüsü bekirsizlik.
-
Belki bu gün bir sürpriz olur diyordum ama erken açıklama olmayacak sanırım 55. Günü bekleyelim en iyisi
-
@enea ne ayıbı? Buradaki yeni nesil arkadaşların karşısındakini kolayca yargılamak, trollük yaptığına ilişkin ithamda bulunmak gibi bir dizi ayıptan öte alışkanlıkları ve davranış bozuklukları var. Size kaynağımı söylemek istemiyorum. Ama bakanlık içinde böyle birşey konuşuluyor. Böyle bir bilgi var.ama inşallah en kısa zamanda mülakat sonuçları açıklanır. Kim ister ta Eylül ayına sonuçlar açıklansın, kimse istemez. Ben de istemem. Ama gördüğünüz gibi ülke olağanüstü bir döneme giriyor. Belki ilerleyen zamanlarda sokağa çıkma yasağı ilan edilecek. Bu durumlar mülakat sonuçlarına sirayet etmez diyen de olabilir. İnşallah etmez. Sağlıklı günler. Bir duyumum daha olursa özelden atarım, böyle umumi paylaşım yapmayacağım. Selamlar
-
@kymkm kaynağını soran olmadı zaten ama eylül olma ihtimali bakanlığın son açıkladığı sinav duyumlarindan sonra bana kalirsa imkansiz ileride ne olur onu bilemem insallah dediğin gibi olmaz
-
@kymkm bahsettiğiniz şekilde bir erteleme yok bilakis bakan bey çalışmaları yönetiyor, ankara da olması hasebiyle...bu ayın sonu mayıs başında açıklanacaktır atamalar da biraz gecikme olabilir yoğun virus mesaisinden...zira 105. dönem atama kararnemesinin çıkması şart kadro yok şuan...