2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Allah utandırmasın kazanan dostlarımızı. Umarım en güzel şekilde yaparsınız görevlerinizi
-
Allah'a şükürler olsun benim olumlu sonuçlandı arkadaşlar. Yazılı sınavına üçüncü, sözlü sınavına ikinci kez girdiğim çocukluk hayalime kavuştum. Rabbim sonuçları hayırlı eylesin. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Olumsuz neticelenen arkadaşlara vazgeçmemelerini tavsiye ediyorum. Nasip... Allah, "ol" dedikten sonra olacaktır..
-
@Larendeli hayirli olsun dostum, fazlasiyla haketmistin
-
söylenecek belki çok şey var sadece hamd olsun "öss" de derece yaptık, Kpss de ha keza
106. dönemde yine ilk 30, bu sınavda ilk 15.
tamam her şey nasip kısmet. Ancak 1. dısında listenin yalnızca referans denilen iğrenç sistemle belli olması yarınlar adına çok umut verici. -
@Larendeli Hayırlı olsun öncelikle beklediğiniz başka mülakat varsa feragat noktasında hassasiyetinizi bekliyoruz.
-
1-) Ahmet Sami Meram
2-) Ahmet Yeşilyurt
3-) Salih Kaya
4-) Elif Bal
5-) Fatih Yıldız
6-) MEHMET ABDULKADİR GÜVENÇ
Bu arkadaşlarımızdan SGK asil olup kaymakamlık kazanan var mı ? SGK yedek sırası bekliyoruz o yüzden soruyoruz. Dönüş yapılırsa seviniriz. -
Olması veya olmaması önemli değil ya şu süreçte. Canımız sağolsun. Sağlığınızı koruyun arkadaşlar. Sakın kederlenmeyin. Sağlık her şeyden önemli. Bugünün olduğu gibi yarının sahibi de Allah.
-
benim de 2. defa olmadı . hep hayırlısını istedim . hesap gününde yüzümü kara çıkarmayacak sonuçlar istedim sahibimden. umarım bu gözüken kaybediş de isteklerime olumlu bir cevaptır.
liste dışı kalan kardeşlerime bol sabırlar dilerim. kazanan kardeşlerimi de tebrik ederim.
3.5 yıldır bu foruma girmediğim gün neredeyse yoktur. bu forumdan çok faydalandım ,artık yazarı ve okuyucusu olmayacağım.bu platform haliyle kıymeti kendinden menkul değil. buraya değer katan , aydınlatan tüm üyelere de sonsuz teşekkür ederim.
hoçça ģalın ģidiyom ben -
Ateşten gömleği giymek bize de nasip oldu Allah'a şükür. Allah liyakatli olarak bu işi yapacak olan, emek veren tüm arkadaşlara nasip etsin. Pes etmeden mücadeleye devam!
Makamına şan şeref katanlardan olabilmek duasıyla. -
Açıköğretim mezunu olduğum için 2. defa mülakattan elendim, 3 sene verdiğim emeğe mi üzüleyim yoksa yaş sınırından dolayı kaymakamlık defterini kapattığıma mı üzüleyim bilmiyorum.Bu teamül maalesef yine kırılmadı ne diyelim nasip değilmiş,benim için hayırlısı bu imiş. Kaymakamlık yolunda olmak ,bu süreci yaşamak bu heyecanı tatmak güzeldi.Bu defteri kapatsam bile bu foruma girmeye devam edeceğim hazırlanan arkadaşların heyecanlarına ortak olacağım.Sınava hazırlanan arkadaşlarda sınavla ilgili sormak istediklerini bana yazabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum.Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum.
-
@Dolaylı-tümleç Hocam sinav birincisi olsa yine de elerler mi aofluyu sence
-
@gktrko1 sınav birincileri alınıyor fakat AÖF lü birisi 1. olursa alırlar mı bilmiyorum.
-
Arkadaşlar mülakat puanımızı öğrenebiliyor muyuz??
-
İkinci kez olmadı...
-
Ertuğrul Bayram
Mehmet Nesip Mahir
Osman Kurt
Bu arkadaşlarımız da 45 Kişilik il göç listesinde varlar. Mülakat sonuçları açıklanmadan feragat dilekçesi gönderirlerse 3 kişiye daha şans olur. Hayırlı olsun yolunuz açık olsun. -
Arkadaşlar merhabalar benimde ilk mülakatımdı bu sene nasip değilmiş ben mülakat sürecinde kim iki ve daha fazla mülakata girmiş ise bana değil onlara nasip olmasını Allahtan istedim kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim Allah yolunuzu açık etsin zor günlerden geçiyoruz Allah cümlemize sağlık sıhhat versin.
-
Sonuçlar herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@Özneeksikliği cimere yazarsak öğrenebiliriz diye düşünüyorum
-
@aybüsbky inş, deneyeceğim
-
İnsanın içi daralıyor arkadaşlar ,Allah hepimizin yardımcısı olsun.