2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bizi ezenlere selam vermeyin bakalım ne olur.
-
Arkadaşlar başka kurumlardan mülakat sonucu bekleyen varsa lutfen üşenmeden feragat versin mesleğinizin gayesi kendinizi değil toplumu dusunmenizdir.Bu süreçleri sizler çok iyi bilen adaylarsiniz lütfen bunu dikkate alın meslek hayatınızda başarılar vatana millete en güzel hizmetlerimizin olması dileğiyle
-
@Larendeli hicam hayirli olsun acaba nasil hazirlnadiginizi musait oldugunuzda ozelden yazar misiniz.
-
mülakat sonucu başarılı olan tüm arkadaşları tebrik ederim vatana millete hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin Rabbim.
-
Vatan sağolsun.. Sanırsam bu cümleyi hep anadolu insanı kuracak. Olsun.. Vatan Sağolsun!
-
Nasip değilmiş.. Her şeye rağmen bırakmak yok Allah yardımcımız olsun..
-
Iyi günler arkadaşlar kaymakam mulakati olumlu olup hem 45 kişilik mülakat sonucu hem de 200 kisilik il göç mulakati bekleyen var mı acaba
-
@Dolaylı-tümleç sağlam bi referansın varmıydı hocam ?
-
@icrantrenörü, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaslar aranizda aof mezunu olupta mulakata kalanlar bilgi verirlerse cok sevinirim
56 kişi erdem karanfil siz misiniz aöf den kazanan ? 77,18
-
@skarahan46, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@icrantrenörü ben varım 77,18 sıralamam 330
şu arkadaşa yazacaktım yanlış oldu. aöf mi acaba merak ettim?
-
@Rkorkmaz AÖF mezunu olmasaydım bu listede ismim olacaktı hocam sana o kadar söyleyim.
-
@Rkorkmaz hayırlısı deyip geçiştiren arkadaşlarımın hepsinin referansı vardı sonradan ağızlarından kaçırdılar şimdi hakkımla kazandım havalarındalar kibir abidesi oldular mesajlarımıza cevap vermez oldular benim gibi isyan edip söylenenlerin referansı yok bir yerde isyan eden görürsen kuvvetle ihtimal o adamın referansı yok demektir ben bunu bilirim bunu konuşurum.
-
@Dolaylı-tümleç siz buna bağlamayın yine de ...referansınızla görüşün,,,
-
kazananları tebrik ederim diğer kurumlardan feragat ederlerse iyi olur
-
@mrblue10, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Rkorkmaz hayırlısı deyip geçiştiren arkadaşlarımın hepsinin referansı vardı sonradan ağızlarından kaçırdılar şimdi hakkımla kazandım havalarındalar kibir abidesi oldular mesajlarımıza cevap vermez oldular benim gibi isyan edip söylenenlerin referansı yok bir yerde isyan eden görürsen kuvvetle ihtimal o adamın referansı yok demektir ben bunu bilirim bunu konuşurum.
Referans bulan tabi referans meşru kanıtlarla savunuyor bilmediği adamı devlete mi alacaklar diye.Kardeşim çenesine kuvvet gelmiş mülakatta diyor.Bunları diyenlerin hepsi Allah peygamber yolunda.Bizim yaptığımız ayıpmış haset ediyormuşuz.Hak istemek haset değil,kul hakkı en büyük affedilmeyecek günah.
-
@mrblue10 kısa çöp uzun çöpten hakkını alır.
-
Çok ince bir çizgi var. Bir cm önünde bambaşka bir hayat, hayalini kurduğun meslek, ülken için yapmak istediklerin var. Ama geçmek çok zor o çizgiyi ve tüm hayaller hayal olarak kalıyor. Önemli olan hayallerden vazgeçmemek. Olumsuzlukla sonuçlanan 2.mülakatım burada. Sabah uyandım kendime ilk söylediğim şey “nerede kalmıştık?”. Hazmetmek zor olsa da vazgeçmeden, sabırla, hayalin peşinden koşmaya devam. Şairin dediği gibi, “Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.”. Yeminimiz vardı: Yılmayacağız... Yıkılmayacağız... Başaracağız... Başaracağız... Başaracağız...109.dönem başlığında görüşmek dileğiyle.
-
Arkadaşlar referans,torpil artık adına ne dersek diyelim malesef bu ülkenin gerçeği olmuş liyakat falan hak getire bu kazanan arkadaşlar liyakatsiz demek değil ama sağlam bir referansınız yoksa idari hakimlik,sayıştay,kaymakamlık sınavına hazırlanmak hayal satmaktan öteye gitmiyor ben daha referansı olmadan kazananı görmedim.Her ne kadar düzeleceğine inancım olmasa da inş günün birinde referansı olmayanların da kazandığını görürürüz.
-
@now34 Erdem Karanfil direkt aof mezunu degil facebook hesabina baktim adalet okumus aoften dgs ile muglada kamu okumus gibi gorunuyor profilden yani diplomaa neticede orgune donusmus
-
@gktrko1 Simdi ayrintili baktim da o arkadas dgs ile gecmemis mugla sitki kocaman universtesi kamu yonetimine kaydoldugu tarih aof adalete kaydoldum tarihten daha onceye ait. Yani dgs durumu filan yok direkt orgun mezunu