2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Tarikat mensubu olmadığımız için elendik.bu işin sırrı AKP ye üye olacaksınız ilim yayma cemiyetine gireceksiniz sınavı kazandığınız anda AKP üyeliğinizi sonlandıracaksınız formaliteden .Fetö gitti menzil ,ilim yayma ,Ensar geldi !!!
-
İleti kaldırılmıştır.
-
forumdaki arkadaşlar hiç referans aramamış bir tek ben aramışım galiba o da sanırım geçen sene referanssız olmayacağını kazanamayarak öğrendiğimden dolayı olsa gerek, hoş böyle de olmadı nasıl oluyor anlamıyorum; merak da etmiyorum artık sonuçta benim kadar hakedenler girdi bu mesleğe, kazananları aşağılamayı öfke kusmayı doğru bulmuyorum.Tek bir yol kaldı bana komisyondan biri geçen seneye göre çok iyi yükselmişsin deyince seneye daha iyisini yaparım efendim dedim belki bir sernezişti o an belki de bir özgüven bilemiyorum şu şartlarda o da birincilik gibi duruyor çünkü kimseye içimden gelmiyor artık yardımcı olun demek olmayınca da olmuyor, yaş 34 son kurşun başka alana da yöneleyim diyorum hepsi aynı konsept,acı olan şu ki ailem artık hedefini düşür diyor kazanamadığımdan değil haddimize olmadığından sanırım,kazanamayacağımı bile bile yine gireceğim çünkü keşkelerden nefret ediyorum ve bu benim kendimi bildim bileli idealim sırf bu idealden dolayı başka hiçbir mesleği gözüm görmemiş bu sene bu lüksüm kalmadı bana b planı lazım bir hedef lazım işin özü bilen arkadaşlar bana özelden ya da buradan bir yol gösterirlerse ufukta sınav öngörüsü olabilir ya da başka bir şey sevinirim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı günler...
-
@hansmorgenthau sağlanmış
-
Dünya devi olacaktık ama tarikatlar engel oldu bu ülkeye
-
@hansmorgenthau, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@cevatcobanli444 sağlam duyum mu hocam
Sağlanmış bir türlü cevap yazamadık
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
İleti kaldirilmistir.
-
Arkadaşlar hem üslubunuz doğru değil hem de burası siyasetin yeri değil. Son iletilerinizi kaldıracağız. Tartışmak istiyorsanız özelden sürdürün. İsrar edecekseniz her ikinizin hesaplarını da kapatacağız. Konunun hassasiyetinden ve itham temelli söylemlerden ötürü çıkıp da bize kaldırılan iletiye gocundunuz da mı kaldırdınız gibi bir tavır takınmayın. Dediğim gibi burası yeri değil. Yeri özel sohbet. Dilediğiniz gibi, kendinize yakıştırdığınız düzeyde orada tartışabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar dileriz. -
Arkadaslar kaymakamlar dmk ya aykiri bir fiilde bulunmadiklari surece gorevden atilabiliyorlar mi? Siyasi memurluk oldugu icin merak ediyorum yani diger memurlar gibi guvenceli mi kadrolari
-
@gktrko1 Kaymakamlık istisnai bir kadro değil hocam. Elbette güvenceli meslek. Yeterlik döneminde başarısız olunmazsa ekstra bu mesleğe yönelik atılma ya da başka kadroya atanma durumu söz konusu değil
-
@Sgk_sgk tesekkurler
-
@gktrko1 rica ederim hocam
-
Arkadaşlar bende ilk 100 ün içinde olup elendim. Söylenecek cok şey var ama söylemeyeceğim . Sadece pes etmeyin, elbet bir gün bizede güneş doğacak.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir