AÖF Kaymakam adaylığı
-
@Dolaylı-tümleç Baska ne yapabiliriz mesela
-
@gktrko1 aslında direkt bakanın kendisine iletebilme imkanı bulabilsek çok iyi olur.
-
safakcomakli@anadolu.edu.tr şu mail adresine de yüklenelim arkadaşlar ,Anadolu Üniversitesi rektörünün mail adresi.
-
@Dolaylı-tümleç tamamdir yaziyorum ben de hemen
-
Arkadaşlar bugün mülakata giren Aöf mezunu var mı?
-
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu olumsuz yargıyı bu sene yıkarız.
-
Ben de meraktayim bu sene kirilacak mi bu algi? Ve de son mulakat sonuclarinda kazananlardan 4 tanesinin okulu tespit edilememisti acaba onlardan var mi aoflu
-
bugün kazanan oldu mu ki aöf adaylarından
-
Arkadaşlar maalesef idari teamül hala devam ediyor. AÖF mezunu isen direkt eleniyorsun. Bunun yanında örgün mezunu olman yüksek lisans yapmak veya yabancı dil bilmenin en iyi referansın hiçbir faydası yok.Sıradan bir üniversitenin işletme,maliye,kamu yönetimi vb. mezunu olursan alıyorlar ama AÖF kesinlikle almıyorlar.Bu teamül elbet birgün kırılacak buna da inanıyorum.
-
@Dolaylı-tümleç bu sene de yok yani kesin olarak
-
@Dolaylı-tümleç arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama ben Ankara da bir üniversiteden mezunum 28 binde girmiştim %100 İngilizce eğitimli bir bölüm .İngilizcem olduğu halde ,hacettepede kamu yönetimind yüksek lisans yaptığım halde ,sınavdan da iyi bir puan aldığım halde ,mülakatta da bütün soruları cevapladığım halde elendim .Size tavsiyem 2.hatta 3. Bir ideal edinmeniz kendinize farklı bir yol çizmeniz .Benim gibi garibanların 1.olmaktan başka çaresi yok kaymakam olması için çünkü dayımız yok .
-
Yok öyle bir şey AÖF mezunları alınıyor diyenlere inanmayın bu seneye kadar alınmadı ama seneye bu teamül kırılabilir,10 sene sonrada kırılabilir.Benim buradaki arkadaşlara tavsiyem eğer 1.olabilirim diyorsanız çalışmaya devam edin 1. olursanız kırılma ihtimali var ama yok olamam diyorsanız yaşınızda uygunsa mutlaka istenen bölümlerden örgün okuyun.
-
@Dolaylı-tümleç ben iibf siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler örgün mezunuyum ve aynı zamanda da aöf adalet bölümü son sınıf öğrencisiyim ama bu sene kayıt yenilemedim. Sınava ilk kez giricem ama girmem de bir engel çıkar mı sizce?
-
@MiraKar örgünseniz niye telaş ediyorsunuz ki
-
@80üstamadnnmsz örgün 2019 mezunuyum da zaten ikinci üniversite olarak okuduğum için belki sorun edebilirler diye düşünmüştüm. İlk kez giricem bir de bu sene tecrübem olmadığı için evham yaptım
-
@MiraKar yok yok onu 2. Üniversite olarak okuyorsun .eğer iibf bölümlerinden birini açıktan okuyup bunlardan hiçbirinden örgün mezuniyetin yoksa almıyorlar .hoş iyi Bi üni den örgün mezunsan iyi bir torpilin yoksa da almıyorlar da
-
@80üstamadnnmsz o da doğru hele de böyle bir makamı0 ne diyeyim bu uğurda ömürlerini harcayan ve benim gibi harcayacak olan herkesin Rabbim yardımcısı olsun
-
Yeni açılan üniversitelerdeki İİBF bölümlerinin kaliteleri ortada, çok farklı meslekler yapan ama bu şekilde hayat tecrübesi kazanan insanların verilmiş bir hak olan ve bence Türkiye'deki birçok örgün bölümden çok daha kaliteli olan açıköğretim nedeniyle elenmesi anlamsız bir hareket. Referans farklı bir konu ama açıköğretimli diye biri hemen eleniyorsa burada ciddi bir sorun var demektir. Biz bu milletin aşığıyız. Örgün de okuduk ama farklı alanlarda. Amacımız halkımıza faydalı olmaksa bu akıl tutulması neden?
-
Son durum hakkında bil var mı ? Rektöre ne yazdınız bu durumla ilgili ?
-
an itibariyle sınava başvurdum sonunu düşünen kahraman olamazmış.