Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kitapsever teftiş biriminde açıklandı Hocam
-
-
@Shadowmoon sağ olun hocam
-
Dikkatinizi cekti mi?Mufettislik idari bir kadro,munhasiran iibf ve hukuk mezunlarina ait olmasi gereken bir kadroydu ama muhendislik alımı da yapılıyor.Dikkatinizi elbette cekmistir.
Ama,affiniza sığınarak söylüyorum,ben aranizda biraz daha eskizlerdenim.2013 yilinda VDK muhendisten de alim yapacagi zaman kiyamet kopmuştu,dersanelerde iibf ogrencileri,hukuk hocalarina akil danisiyordu dava acmak icin.Netice alindi mi?Hayir ama yine de bir sure kiyamet koptu.Yine o donemler meb uzman yrd neredeyse munhasiran iibflilere ait bir kadroydu,simdi iibfden almiyor bile..Ogretmenlerin veya muhendislerin bu isi yapamayacaklarindan degil,yaparlar.Ama bu isleri yapmak icin o bölümleri okumadiklarindan ötürü mantika uygun olarak iibflilere aitti bu kadrolar,keza biz de bir senelik hizmetici egitimle onlarin yaptigi isleri yapabiliriz.Bunlar benim hatirladigim sadece iki tanesi,o donemler ikisinin de mulakatina girdigim icin hatirimda yer kaplamış.Simdi bircok kurumda iibflilerden ve hukuk mezunlarindan kirparak digerlerine istihdam sağlıyorlar.Fakat o kadar kanıksamışız ki,su başlıkta ben dahil kimse bu durumdan yakınmamış.Cidden tenceredeki suda yavaşça pişen kurbağaya dönmüşüz zamanla.. -
@iibfpalace kurumlarda çalışan muhendisler ne biliyor ki ?Hepsi biz muhendisiz demeyi biliyor .iş yapmaya geldi mi tikaniyorlar .gören de Google da calisiyorlar sanır .zaten devlette çalışanların çoğu taşra Üniversitesi .İibf mezununa 1 yıl o eğitimi ver o da yapar .ya da öğretmenlik .Nasıl muhteşem ders anlatılır mi öğretiliyor .Öğrenme metodlari ,Akılda tutma yöntemleri mi öğretiliyor ?Zittiri vittiri teoriler .Onlar bizim kadrolarimiza giriyor ama biz giremiyoruz .
-
Mülakat tarihini göremedim hocalarım sonra mı açıklanacak acaba?
-
@edielik mail atılacak yazıyor hocam listenin en altında
-
İibf bitmis 95.8 vay be
-
@whshw yds yüzünden giremeyince kabulleniyorunda 94 kusur puanlarla yarışmanın içinde olamamak çok üzücü
-
@Willsmithh daha iyisi olur insallah hocam. Bu gidisle tam puan yapmayan kimsenin şansi olmucak heralde zaten
-
@Willsmithh biter tabi listedekilerin çogu çalışıyorlar veya birçok listede ismi olan adamlar bi yere alınsalar veya açıklanma süreçleri hızlansa mevzu bitecek.
-
@iibfpalace bütün kurumlar mühendisleri A grubundan alıyor artık. Mühendisler teknik kadro olduğu için maaşları zaten yüksek, bi de A grubundan almak nedir ? Allah hepsini kahretsin.
-
@Willsmithh ben 95 puanla giremedim hocam virgülle kaybetmek daha fena..
-
Listede olan coğu kişi calışan kesim.Adam guy sgk denetmeni halkbank ic kontrolör kpss A grubuna rahat kafayla giriyor.Alıyor 95i iki yıl başvuruyor.Kesinlikle engel yok önlerinde başvursunlar.
-
@zeynep25 Kaymakamlik,sayistay,hakimlik ,disisleri meslek memurlugu disinda forslu olan,nitelikli insan gucu istihdam edilebilen iibf kadroları denetim kadroları ve uzman yrd. kadrolarıydı.Simdi her kuruma her bölümden uzman yrd ,mufettis yrd alına alına uzman yrd. kadrosunun da pek bir forsu kalmadı,mufettis yrd kadrolari da kisa vadede olmasa da uzun vadede ayni kaderi paylasmaya aday.Tasra uzmanliklarindakilerin hali duman zaten.Yakinda kurumlarda genel mudur yardımcısına yakın,daire baskanindan hallice maaş alıp vhkiden daha verimli kullanılmadığı icin ancak bir vhki kadar verimli olabilen,kurumdaki saygınlığı da buna paralel ancak bir vhki kadar olan insanların neden boyle yüksek maaş aldığı bir süre sonra sorgulanmaya başlanacaktır.Su listede cok prestijli yerlerde çalışan uzman yrdlari var hem de 4-5 senede bir ilan açan kurumlar,4 tanesini bizzat mulakatlara gide gele tanisip,sohbetimizi ilerlettigimiz icin tanıyorum,tanimadiklarim da vardir listede.Çünkü konjonktür uzman yrdlarinin oldukca aleyhinde,en azindan teftiş bir tık daha iyidir kafasindalar.O arkadaslara da kızamıyorum,şöyle aslansiniz,boyle kaplan olacaksiniz denip siradan bir vhki muamelesi görüp kenara atılıyorlar,sadece maaşları daha iyi,bir de arada "havali eğitim"lere gonderiliyorlar baska hicbir farkı yok.Su konjonkturde,en azindan mufettis yrdlari munhasiran iibf ve hukuk mezunlarindan alinmaliydi...
-
Mülakat tarihi ne zaman aciklanir
-
Mail geldi arkadaslar mülakat tarihi ile alakalı .
-
@wollstonecraft yeni mi geldi hocam bana henüz gelmemiş
-
Bana da gelmedi
-
Ne zamanmış