Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Sonunda YDS siz dereceli puanlardan birini kullanabileceğim bir ilan gelmis
Aslında muhasebenin içine katılmadığı bir cok puan türünde iyi sonuçlarım var fakat muhasebe bilmemem ve dolayisiyla iki yıldır P48 de 90 barajını asamamam böyle az alımlı ilanlara başvurmama engel oldu . çünkü genellikle ya p48 ya da diğerleri+YDS isteniyor
Böyle ilanların gelmeside lazım arkadaşlar.
Katılacaklara bol şans -
@kuruhasan helal olsun dostum.
-
95 le kapattı bile dağılabiliriz
-
95-96 gibi kapatır
-
95 çok ütopik o kadar kapatırmı ki
-
@Caykovski 7 puan türü var 44 kişi kontenjan az 96 üstünde bile kalabilir.
-
@Ertuğrul-Bey aynen hocam 96 küsür ile başvurmayı düşünüyorum ama açıkcası olur diyemiyorum . Hayırlısı , bu ilana en çok ihtiyacı olan arkadaşlara nasip olsun .
-
92.2 ile yerimizi alalım... demeyi çok isterdim lakin girecek arkadaşlara başarılar. 93.8 min görür.
-
@wollstonecraft 98 alsak 99 kapar bu ilanlar hayret bir şey valla ne yapacağız daha ne kadar yüksek alabiliriz çözemedim.
-
@Ertuğrul-Bey hayırlısı hocam , iş listeye girmekle de bitmiyor ki tek derdimiz bu olsa Sağlık Bakanlığı bu süreci neye göre yönetir bilemiyoruz , önyargının yüksek olduğu bir bakanlık. Umarım liyakat esaslı olur alımlar .
-
@wollstonecraft Haklısın kardeşim valla hakkımızda hayırlısı olsun.
-
87 puanla sıfır umut Hem yds yok hem mülakat min 95 ile kapatır .
-
@mathilda 95 bile gireceğinden emin değil üzülmeyin bence
-
@Ertuğrul-Bey hocam 95’e gelsin bari yahu bu nedir
-
Benim anlamadığım o kadar puan türü var ama p14 yok garipsedim şahsen
-
95.40 puanim var ama iş işten geçtikten sonra neye yarar. Varsin elesinler mulakatlardan ama keske girebilseydim sinavlara...
-
@Mülkiye_17, içinde söyledi: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
P33 94.5 sıralamam 41 ama benim de umudum yok 44 kişi çağrılacak ve 7 puan türü var..
Bu alımı teftiş kadrosu. KGK ve BTK ile karşılaştırmayın. Turne istemeyenler başvurmaz. 93 küsur civarına kadar düşer. Nedir bu umutsuzluk? Bu moral bozukluğu? Biraz hevesli olun. Puanınız da güzel. Yapmayın böyle
-
@mathilda inşallah 93 92 lere düşer:) ama işte kontenjan çok çok az olunca
-
@clearman en az 97 gerçekçi olmaliyiz
-
@æon_flux tabi ki başvurup göreceğiz, tahmin ettiğiniz gibi olmasını çok isterim elbette