Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh 94+ diye tahmin ediyorum. Umarım yanılırım ama
-
@Willsmithh hocam bende bu ilan kaçla kapatacak merak ediyorum ... p43 87 kusur ile başvurdum ama tahmınım 92 den asagı kapatmaz... 2020 KPSS ye kaldı işimiz bu gidişle
-
@idarihakimmm valla hocam ilk sayfalarda 95 95 diyorlardı ben 94 le başvurdum çok tedirginim
-
@Willsmithh hocam bence size gelir ... puanınız çok iyiymiş tebrik ederim ...
-
@idarihakimmm inşallah ilk sayfalardaki beklentiler çok puan türü olması 44 kişi olması beni tedirgin etti umarım gelir sınav stresi olmadan mülakata girmek be iyi olur
-
@idarihakimmm tarihin en yüksek kapatan alımı olacaktır. 100'lü herkes başvurur buraya, en az 5 kişi birincilerden olur. Moral bozmak için değil ama 95 bile iyimser kalabilir, yine de arkadaşlar başvursunlar. Belli olmaz belki yanılıyoruzdur
-
@dzndr hocam insallah daha düşük kapatır ... kendim adına umutlu değilim ama birçok 90 puan alan kişi bekliyor ...
-
İl göç uzmanlığı 9 puan türü ile başvuru yapildi. 44.adayın puanı 94.63 3 tane de 100 tam puan var listede bu ilanda 7 puan türu var
-
Ben başvurmadım ama merak ediyorum kaçla kapatacağını. Sözlü olmasa bir nebze daha düşük kapatabilirdi ama böyle bir kadro için sözlü alım bulunmaz nimet. Hele ki kurum sınavlarındaki rekabet bu kadar artmışken.
-
Mühendislik ile ilgili müfettiş yardımcılığı kariyer durumu, avantajı, dezavantajı noktalarında bilgi verebilir misiniz?
Bakanlık olarak kötüleyen var bazı yerlerde?Sağlık bakanlığı olarak ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca maaş durumu nedir, müfettş yard. ve müfettişlikte?
Merkez uzman yardımcılığı mı yoksa müfettiş yardımcılığı mı? Bu kıyası yapıp yukarıdaki sorularıma cevap verebilir misiniz? @Antimülakat , @paretowilfredo ve bilgi verebilecek tüm arkadaşlar -
Az önce başvuru yaptım ben de puan 90 civarı ama başvuru kabul eden görevli ona bile aa dedi 100 puanla başvuran biraz fazla sanırım 94 95 gibi kapatır herhalde dediler.
-
@Estevez 91 ile de ben basvurdum o halde imkansiz
-
@Estevez aa dedi derken hocam beğenmedimı 90 puanı olmaz gibisinden mi
-
@Estevez hocam 90 a yakın mi kapatacak yoksa aa dedigine göre
-
@Willsmithh beğenmedi neyse olsun falan tarzında tepki verdi ben de biliyorum 90 üstü kapatacak ama şansımı deneyeyim dedim yok öyle 90 ın hemen üstü olmaz 95 falan olur dedi
-
@Estevez vay be memurlara bak sen ortalama almisalidir onlar meraktan
-
95 demeyin şuna 94 kapar 94.inşallah
-
Ama böyle dalga geçer bir tavrı yoktu hiç birinin sıcakkanlılar yani. Bakanlık iyi mekan güzel sınava girecek olanlara başarılar.
-
@Estevez aynen yeni bina çok güzel tam şehir hastanesi yani harika biryer inşallah bizlere nasip olur
-
@Estevez 94-95 arası mı 95 üstü mü üstü ise küsüratlara bağlı olacak