Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Ertuğrul-Bey onlara kalsa 95 üstü kapar hocam 100 puan ile başvuran baya var dediler ama sayı vermediler ama ben onu bölüm ayrımı yapmadan söylediklerini düşünüyorum.
-
@Estevez, içinde söyledi: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
bölüm ayrımı yapmadan söylediklerini
Haklısın bölüm ayrımı da vardı diğer bölümleri ayıklayacaklardır dediğin gibi. Hayırlısı artık teşekkür ederim
-
@hepsınav Ben nacizane cevap vereyim.
1-Maaș durumu mufettis yrd iken 5890 TL gibi bir rakam.Mufettis oldugunuzda da 6900 TL civari bir rakam alirsiniz.1/1 e inince de 8.900 TL civari bir maas alirsiniz 2019 yili icin.Merkez uzman/yrdliginda da durum aynidir.
2-Bakanlik olarak kotuleyen kisilere gelirsek,Turkiyede ozelde veya kamuda fark etmez, neredeyse kimse calistigi yerden memnun degil,sebebi ise birlikte calistigi insanlar ve üstleri.İnsan kalitesi dusuk olunca,calistiginiz yerde huzurunuz da az oluyor.İnsanlar, baskalarinin calistigi yerlerde bu sorunlarin olmadigini dusunuyor ancak yaniliyorlar,neredeyse her yerde durum budur.
3-Merkez uzman yrd mi mufettis yrd mi?Merkez uzman yrd olarak calisacaginiz kurumun bir uzman yrd politikasi varsa merkez uzman yrd daha cazip olabilir,bu kurumlarda en az mufettis kadar forslusunuzdur da..Ancak bu kurumlarin sayisi da az.Ust kurullar ve bir iki bakanlikta durum boyledir.Diger teskilatlarda ise genelde memurun modifiyeli hali gibisinizdir,yonetmeliklerinde dogrudan daire baskanindan emir alabilecekleri yazsa da bu durumun geregini uygulatmak size kalir,hatta memurlar ve mudurler siz yokmussunuz gibi davranmaya meyillidirler.Bu surec bir sure sonra huzursuzluk verici,cirkin bir hal alabilir.
Ama mufettislikte daha bagimsizsinizdir,teftisinizi yaparsiniz,incelemenizi yaparsiniz gelirsiniz,ustleriniz de sizin gibi mufettistir,tutup soforden çakma bir mudur gelip sizle așık atmayi aklindan bile geciremez ama sehir disi turneleriniz olur,yorucu olabilir.Basinizdaki basmufettisler cok takintili degilse rahat edersiniz,takintiliysa (ki teftiscilerde takintili cok insan vardir) afedersiniz lavaboya giderken ceket giymediniz diye bile size firca atabilir.Yine is birlikte calistiginiz kimselere kaliyor yani.
Ben merkez uzman yardimcisiyim,maasi ayni olsa da,yogun teftis programi olsa da Turk kamu yonetiminin halen uzman yrd kavramini sindirememesi,kabul etmemesi ve merkez uzman yrdlarinin statusunu koruyan yasal enstrumanlarin kendilerine halen verilmemesinden dolayi teftis benim icin bir tık üsttedir.Ancak,yarin birgun bu enstrumanlar sadece birkac kurumdaki degil de tum uzman/yrdlarina verilirse fikirlerimi gozden gecirmem gerekecektir.
Umarim sorulariniza tatmin edici yanitlar verebilmisimdir -
@iibfpalace üstad yani müfettişlerin de ek gösterge 3600 mü? Merkez uzman yar. 3600 diye biliyorum da
-
Biraz alakasız olacak ama tus vermiş ve belli bir süre hizmet vermiş doktorları doğrudan müfettiş yapıyorlar mı acaba?
-
Arkadaşlar mülakata katılmaya hak kazananlarn listesi ne
zaman açıklanır? -
@seligman16 ben bugüne bekliyordum ama cumayı bulacak herald
-
@Willsmithh hocam nerden takip ediyorsunuz sağlık teftis gov tr herhangi bir sınav ilanı bile yok nerden acıklanacak acaba sag bak sitesinde mi
-
@jeanpaulsartre sağlık bakanlığı duyurulan direk hocam
-
Liste açıklandı arkadaslar hayirli olsun.Sınırdan mulakata hak kazanmışım ama sevinemedim, utanmasa 100 le kapatacakmış,tum iibfliler olarak garip bir dönemden geçiyoruz..
-
@Estevez, içinde söyledi: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Willsmithh beğenmedi neyse olsun falan tarzında tepki verdi ben de biliyorum 90 üstü kapatacak ama şansımı deneyeyim dedim yok öyle 90 ın hemen üstü olmaz 95 falan olur dedi
Nokta atışı yapmış görevliler
-
@iibfpalace yemin ediyorum önce şu mesajı okudum sonra sonuç sayfasını aradım ve acaba o puana gelmedi mi diye de urktum
Neyse ki bende mülakattayim
Ve taban gerçekten coook yüksek ( böyle bir taban puanını ilk defa görüyorum ) -
@dzndr, içinde söyledi: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ooo çok puan türü var YDS yok. 95 oldu bu alım
95.81556 ile kapattı
-
bu ne ilanlar hep yds istiyor diye serzenişte bulunan arkadaşlar alın size yds siz ilan:)) 6 tane 100 başvurmuş ilana 95.81 ile kapatmış yuh diyorum başka bişey demiyorum kpss a grubu bitmiş arkadaşlar şuna verdiğimiz emeği üniversite sınavına verseydik tıp okur doktor olurduk
-
Geçen yıl dediğim şeyler bir bir çıkıyor yakında 100 puan da yetmeyecek.
-
Yalniz bu 100lerin hepsinin işsiz olmasina ve pusuda beklemesine ne diyosunuz
-
@RootofAllEvil 6 tane 100 var hocam ya p9 dan 2018 ve 2019 birincileri başvurmuş . Listede kesinlikle işi olan isimler var. Bir isim var mesela kamu denetçiliği uzmanlığını kazanmış bir isim hala ismini görüyorum birkaç sınav listesinde ona burdan sesleniyorum sana yazıklar olsun ombudsmanlık kurumundasın be daha ne ister ki bi insan git hakimlik kaymakamlık sayıştaya falan başvur.
-
@Bahriye-Nazırı bence aralarında kesin işi olanlar vardır hocam
-
Liste nerede yayımlanmış acaba sağlık bakanlığının sitesinde duyurularda göremedim
-
Listedeyiz. Yüksek kapatacağı belliydi maşallah