Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
İlan; -
Maşallah maşallah hukuk 17 kişi iibf 7 kişi hukuk bitirip a grubundan atanmak daha kolay gygk+hukuk testi çöz yap 90 puan gir istediğin sınava... yds li ilanımız eksik diyorduk ki hah geldi gözümüz aydın
-
@RootofAllEvil cidden öyle uzman kadrolarına hukukçu daha çok alınıyor
-
Hayırlı değil geçmiş olsun denir dil puanı olmayan bizlere
-
Ya a grubundan olup yds alıp bu kurumu çok isteyenlerde var ama pareto 25-30 kişilik bir kadrodan bahsetmişti 7 cidden çok az bir rakam demektirki diğer kurumlarda ilana çıksa bile beklenenden az sayı ile çıkacak
-
Bizim kurumlar niyeyse yds deyince 70 i yapıştırıyor yahu yeterlilik için 70 istiyorsun işe giriş için 70 niye.yakında kpss, yds yanında ales tende 85 isterler. TUS diyecektim abartı olabilir diye vazgeçtim.
-
Bu iibf puan türleri hangi dersler Allah aşkına 80li puanım yok :S
-
Puanın yok puan al gel derler bir sene sonra puanları yükseltiriz şimdi de yds yok git yds den 70 kap gel diyorlar onu da yaptık diyelim, ne diyecekler sonra toefl isteriz mi?
-
Bu beklenen ilan resmen ters kose yapti. Yaziliyi kaldirmislar ve kadroyu hukuk a tahsis etmisler. Hukukcular da bu kurum icin ölüyordu zaten hatta sirf bu kadro icin yds kasiyolardi !! iibf ye gecmis olsun denir ancak yazik etti kurum
-
@RootofAllEvil bu bizim AB'ye girişimiz gibi olur en sonunda derler kapattık alım yapmıyoruz artık herşeyi beklenir valla bu kadar gence yaptıkları muamele buysa ....
-
Daha onceki alimlarda da bu puan turlerini kullanmisti kurum?Puan turleri enteresan geldi IIBF icin.
-
Eyyy tihek bu ilan olmamiş, değiştir bunu değiştirrr
-
@Cura bu p42 olayı gibi mi acaba sonradan ilan düzeltme yapılmıştı. Şu an hangi kurumdu hatırlayamadım
-
İstediği puanlarda hepsi yerlerde benim de
-
bu 5-6 kişilik ilanlar artık hakikatten can sıkmaya başladı bu nedir arkadaş ya alooooooo
-
Bu başlığı da geldiği gibi sustura alıyorum......
-
P31 95, YDS 66. Böyle kaçırdığıma çok üzüldüğüm bir ilan oldu.
-
bence bütün alımlara yds getirilsin bir de yüksek lisans şartı getirilsin genç işsizler olarak biz de rahatlayalım onlar da rahatlasın. Toplu intihar ile işsizlik düşer biraz belki
-
@RootofAllEvil yds yok ki bize de hayrı yok . Uzun süre bu ilana heveslenmiştim geçen ki RG de de yds şartını görene kadar. Kalanlara başarılar. Ben elendim.
-
Yanlış görmediysem ocak 24 üne kadar başvuru devam ediyor. Ocak 19 da e yds var aynı gün sonuç açıklanıyor ona girmeyi düşünüyorum bütün ihtimalleri kovalamak şart oldu.