Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@delikupeli aradım kurumu da sitede sorun varmış düzeltmeye çalışıyorlarmış
-
7 kişilik iibf/siyasal kontenjanı için basvuran arkadaslar sırayla puanlarını yazabilir mi ? Kaçla kapatacagı için tahminde bulunuruz.
-
kaça düşer arkadaşlar 87 ye gelir mi acaba ?
-
Arkadaşlar ön başvuru için siteden başvuru formuna ulaşabilen oldu mu?
-
bu sınava başvuran oldu mu ?kimse yazmamış hakkında
-
@voice Açıklanınca olmuş diye yazarlar hocam Ben başvurdum bu arada.
-
Ben de basvurdum.
-
ben de başvurdum ama başlarda .acaba çok başvuran oldu mu
-
@voice Başvurduk hocam. Başvuru sayısının yüksek olduğunu düşünüyorum. Millet başvurmuş da yazmıyor. 93 ten aşağı kapatırsa şaşırırım.
-
@voice sonuç ben başvurduğumda başvuran pek yok demişti eleman. 25 ocaktaki YDS sonucu için uzatmayı düşünüyorlar demişti.
-
@cagdasip Anladım hocam. Dediğiniz doğrudur o zaman.Süreyi uzatsalar bir bilgilendirme yaparlardı heralde.
-
@cagdasip ne zaman başvurdunuz hocam
-
@Gannuşi son gün sordum. Uzatacak mısınız diye. Yok dediler uzatma olmayacak. 15 i gibi başvurmuştum.
-
@cagdasip ben başvurduğumda 2 ilahiyatta birkaç tane psikoloji sosyolojiden başvuru olmasına karşın iibf başvuruları 2 klasörü geçmişti. İİBF taban puanı yds olduğu için aşırı yüksek kapatmaz ama yds şartı olmasa iibf 93 aşağısında kapatmazdı.
-
@cagdasip belli iibf dışında az başvuru vardır. Onu kasdetmişlerdir.
-
@æon_flux bir de hocam puan türleri biraz garipti . Benim ve bir kaç arkadaşımın da genelde düşük olan puan türleriydi. Galiba 91-92 gibi kapatır
-
@æon_flux hocam siz başvuru belgelerinizi ne zaman teslim etmiştiniz? Ben Grup 4'ten başvurdum, 81 puanla mülakata çağrılabilir miyim diye düşünüyorum da.
-
@birdnest hatırlamıyorum ama psikoloji ve sosyolojide dili olan fazla yoktur. şansınız yüksek yine de
-
@æon_flux 2. grup kaçla kapatır 85'e iner mi sizce?
-
@æon_flux Umarım hocam, teşekkür ederim cevabınız için.