Ticaret Uzman Yardımcılığı
-
@rassal ihtiyaca göre alınır yeter ki alınmak istensin ben 70 gerekiyor diye 70 i geçince bırakmıştım geçen sene
-
@Antimülakat kaç yıl geçerli hocam 2 mi 5 mi?
-
@Antimülakat hocam bu uzmanliklarin istanbul yapilanmasi mevcut mu peki?
-
Yok Ankara'da ticaret bakanlığı. YDS detayp hakkında bir şey bilmiyorum. 5 yıl olması muhtemeldir.
-
@Estevez hocam hepsini aynı şık işaretleyerek 25 alanların 3 ayda 70 alabilirim sanmasına gönderme yaptım.3 ayda sıfırdan 70 alabilen vardır ama iibf li değildir.
-
@Antimülakat 70 yds de bile cb sbb de iktisat kadrosunun yarısı ve işletme kadrosunun 2/5 i boş kaldıysa bu ilanda olması da muhtemel
-
@rassal hocam bu yds olayı bu ara baya problem oldu sitede neyi nasıl anlayacağımızı şaşırdık yani kusura bakma Tabi ki de temeli olmayanların öyle 3 ayda kalkıp 70 alması kolay olay değil kpds döneminde ki gibi taktikler yemiyor artık sınavda.
-
@æon_flux hocam genelde bu aralar yds moda olmus bilseydik once yds hallederdik zaten ders calismaktan baska ne yapabiliyoruz ki bu durumda gecen alimlarda yds istemwyen kurumlar simdi birden yds istiyorlar bi kurum degisiklige gidecekse en az 3 yil once bunu bildirmeli
-
@gpale abi bölüm belirtmesinlerde dolsun o zaman, hem yds hem bölüm isterlerse nasıl dolsun ki
-
@Antimülakat hocam gümrük muhafaza ile ilgili de herhangi bir gelişme var mı
-
@malik 2016 da yds den puan aldım .2 yıl alım yapmadı .puan boşa gitti resmen .sonra ilan geldi kurumlar son 2 yıl dedi.haydii benim puan gitti.sonra tekrar sınava çalıştım puan alamadım . en son daha çok çalıştım eylül yds de 72 aldım .sürekli puan mı almalıyız nedir bu
-
Gümrük muayene memuru alımı olur mu acaba ?
-
@Antimülakat yds 70 kesin mi, daha düşük yds isteme ihtimali olabilir mi?
-
@Blueberry, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcılığı
@Antimülakat yds 70 kesin mi, daha düşük yds isteme ihtimali olabilir mi?
Sana kaç lazim
-
daha önce ilanlar bölüm bazında belirtilmiş
bölüm bazında kadro açmak kadar hakkaniyetsiz bir şey yok.
-
@voice malasef insan emegini dusunmuyorlar
-
@Antimülakat değerli hocam lütfen zikredilen sayıyı da söyler misiniz? Bu duyumunuzdan dolayı bile mutlu oldu buralar. Sayının düşük gelmesi size eleştiri yöneltme hakkını kimseye vermez. Sayıyı merak ediyoruz
-
@michaelcorleone Bence kaymakamlıkta amirim adlı kullanıcıya yapılanlardan sonra bu tavrını anlayabiliyorum kendisinin.
-
@NeverLetGo CB den çıkacak bir rakam için buradan bir şey söylemek doğru olmaz kardeşim. İlgili resmi ağızdan sayıyı net şekilde öğrendik ama bunu söylemek doğru olmaz.
-
@NeverLetGo hepimiz yetişkin insanlarız, ilan gelmezse de kimseye diyecek lafımız yok, yeter ki hakaret ve küfür kullanmayalım birbirimize. Gerisi gelir geçer.