Ticaret Uzman Yardımcılığı
-
Yds 70 ise ilan gelmiş gelmemiş hicbir anlamı yok 50 ydsem var
-
sırf bu iş için yds ye çalıştım .en son yüklü bir alım yaptı ve sonra hiç yapmadı .yıllarca bekledim açmadı .kimse benim kadar isteyemez
-
Gümrük en son 5 yıllık yds istemişti
-
kpss puan türü hakkında bilgisi veya tahmini olan ?
-
@voice hangi puan türlerinden alım yapmıştı acaba? Bakındım ama bulamadım. Biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.
-
Rakam karşısında şok geçirdim ama sizinde malumunuz burada belirtmekten kaçınacağım. Tekrar ifade edeyim bahsedilen rakamın CB'nından çeyreği çıksa o bile yeter. Öyle enteresan bir sayı
-
@Antimülakat hocam sgk tarzı 400 falan mı yoksa
-
@Estevez, içinde söyledi: Ticaret Uzman Yardımcılığı
@Antimülakat hocam sgk tarzı 400 falan mı yoksa
Mars'la ticarete falan baslarsak bir ihtimal o rakamlar soz konusu olabilir.
-
@Antimülakat puan türleri nedir hocam
-
@Cura @Antimülakat hocam enteresan bir sayı ve çeyreğini bile alsa yeter dediğine göre bu tarz bir sayı olmalı
-
@Antimülakat peki yds yıl şartı hakkında bilginiz var mı?
-
@Estevez bildiğin üzere isteyenin bir yüz, vermeyenin iki yüzü kara şeklinde bir söz var. Rakamda tam bu söze uygun o kadarını söyleyeyim. Rakam belirtemem gelir gelmez, sadece talebin CB'ye iletildiğini söyleyeyim.
-
@VAVeyle kesin var, YDS 70
-
@Antimülakat eyvallah hocam bu kadarı yeterli artık ne gelirse bizim kurumlar da genelde talep edeceği zaman 2 katını talep ediyorlar sonuçta hiçbir zaman talep edilenin alınmadığını biliyoruz.
-
dış ticaret 80 yds istemiş en son
-
@Estevez yarısı gelirse burası bayram yerine döner. Dediğim gibi çeyreği bile güzel ilan geldi dedirtir.
-
@Antimülakat inşallah hocam inşallah 70 yds kesin değil mi? 80 ise ona göre hazır yds sınavı geliyorken baştan girelim sınava
-
@Antimülakat hocam varsa içişlerinden de güzel haber versen ydssiz olanından
-
İşkurdan olumlu sonuç çıkmazsa çare yok yds çalışmaktan başka. Kpssden puanı alırız sıkıntı değil de nisan yds ye kadar en az 70 almam şart ve yine kpss yolları gözükecek bana
-
Almışken 85 alın dış işlerinede girersiniz