Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@requ1em :((
-
@morticia dışişleri aylardan beri bekletiyor vallaha ab hiç koymadı şuan
-
dışişleri meslek memurluğu dün açıklandı. belki bu da yakında açıklanır.
-
@écouter Cimere başvuru yaptım Pazartesi cevaplandı kağıtların hala okunduğunu söylediler hocam. Haftaya bana da açıklanır gibi geliyor.
-
Şöyle bir duyuru yayınlandı bilginize.
-
Ya açıklasalar bari sonuçları bilsek mülakat tarihi çok sonraya alınsa da olur
-
@siyasalcowfest Keşke, belirsizlikten kurtulmuş olurduk ama açıklanmasına kısa bir süre kalsaydı bu duyuruyu yayınlamazlardı diye düşünüyorum. Daha bekleyeceğiz gibi
-
Arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan var mı ne zaman açıklanacağıyla ilgili veya sürecin hangi aşamada olduğuna dair? 90 gün geçti sınavın üzerinden. Virüse bağlıyorlar geç kalınmasını ama tam olarak alakayı çözemedim. Üniversite hocaları okumuyor mu zaten? Bu iletiyi yazmak için de pazar gününü bekledim ki açıklandı sanıp ümitlenmeyin diye. En azından sürecin hangi aşamada olduğu nezaketini gösterebilirler diye düşünüyorum. Biraz sıkıştırsak işe yarar mı?
-
Sınavı Dışişleri Bakanlığı personelleri okuyor olması lazım. Meslek Memurluğu ve KİM sınavlarının açıklanmasının 4-5 ay sürdüğünü dikkate alırsak bence daha bekleriz.
-
@écouter Bence bu sınava giren kişi sayısı MM ve KİM’e göre daha az olduğu için o kadar sürmemesi gerekir ama gidişat da maalesef onu gösteriyor.
-
Çoktan okunmuştur ama mülakat tarihi belli olmadığı için açıklamıyorlardır. Hep böyle yapılıyor
-
@æon_flux En azından sınav sonuçlarını açıklasalar da beklentiden kurtulsak. Mülakat tarihini sonra da duyurabilirler. Nitekim Dışişleri öyle yapmıştı.
-
Arkadaşlar az önce kurumla konuştum. 1 ay daha sürer dediler sınavı okuma süreci. Genel müdürler ve büyükelçiler okuyormuş sınavları o yüzden çok hızlı ilerleyemiyormuş. Arta kalan zamanlarda okuyorlar dediler. 30-40 sonra muhtemelen açıklanırmış. Haberiniz olsun.
-
@naturegmbh teşekkürler hocam
-
Bugün tekrar görüştüm kurumla. En geç haftaya açıklamaya çalışıyormuş komisyon. Bu haftaiçi de açıklanması ihtimaller dahilindeymiş.
-
Merhaba arkadaşlar, yeni bir duyum haber vs alan oldu mu veya kurumu arayan?
-
Ve bir haftasonu daha gelir dört ay oldu 190 tane kağıt okunamadı. O da tabi herkes girdiyse sınava 190 kişi
-
“Günde iki sınav okusalar” sınırını geçeli bir ay oldu. Şimdi yavaş yavaş “günde bir sınav okusalar”a doğru gidiyoruz. Neyse ki bu hafta kesin açıklanacağını söylediler. Bir hafta daha dayanalım..
-
Açıklandı arkadaşlar.
-
Puanları da yazsalarmış keşke