Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kameq1 hocam sonuçlar açıklansın kazanmışsanız öyle gönderirsiniz kurum illaki yedek liste belirler. O zman dilekçenizi verirsiniz ve yedek adayın da işlemleri başlar biran önce. Özel değilse dışişleri mi oldu hocam
-
@geyşomildış yok hocam dışişleri değil.
-
bir benim mülakatım istediğim gibi geçmedi galiba kötü diyemem ama çok daha iyi geçebilirdi. olan oldu artık. bir an önce açıklasalar da sürüncemeden kurtulsak :man-getting-massage:
-
Bir de arkadaşlr zarftan hangi soruyu çektiniz acaba?
-
sinav ne zaman aciklanir. bilgisi olan ya da kurum arayan var mi
-
@feuer 2017’deki alımda 13 kişiyi mülakata çağırmışlar. Daha sonra mülakat sonuçları 35 gün sonra açıklanmış ve 8 kişi kazanmış. Bizim sayımız daha çok bu yüzden bir kıyaslama yaparsak uzun sürer gibi duruyor ama umarım bir an önce açıklanır.
-
@rain96 30-31 ocakta olmuş mulakat, 7 subatta yani 1 hafta sonra aciklamislar 35 gunde degil. bir iki haftaya aciklanir umarim
-
@feuer O zaman mülakatı geçenlerin açıklanmasıyla karıştırdım ben çünkü liste 4 Ocak’ta açıklanmış. Bu çok daha iyi o zaman fazla beklemeyiz.
-
@rain96 Yazılı sınavı geçenlerin açıklanmasıyla karıştırdım diyecektim.
-
Merhaba arkadaşlar kurumu arayan var mı veya bir gelişme ?
-
@anonim yok hocam ben aradım ama görüşemedim. bir de siz arayın isterseniz
-
açıklandı arkadaşlar
-
göreve başlama tarihiyle ilgili bilgi alan var mı? kazananlardan feragat eden oldu mu?
-
@feuer 19 ekim demişlerdi ama kesin değilmiş Mevlüt Bey’in imzası gerektiği için. Daha geç imzalarsa daha geç başlanacakmış.
-
@naturegmbh kazanan kişilerle whatsapp grubu falan oluşturuldu mu?
-
Hocam kazananlardan feragat eden oldu ama yedek liste olmadığı için pekte heyacan verici değil açıkcası ️
-
@anonim hocam valla kaç kişi başlayacağız diye tamamen meraktan sordum ben
-
Tebrikler hocam, adınıza çok sevindim. 15 kişi gibi başlarız diye düşünüyorum Hepimize hayırlı olsun
-
@anonim sağ olun hocam, size de tebrikler. işe başlama tarihiyle ilgili "güncel" duyum alan olursa yazsın lütfen.
-
İşe başlama tarihiyle ilgili bir gelişme var mı? Sitede yazan belgeleri vermek dışında başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?