Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@öfkeli hocam bölümünüz neydi umarım işletmedir. Benimde az kaldı 35 e
-
@Chapus Sınav sonuç belgesindeki sıralama değil hocam ösym ais ten başvurularım/kpss lisans/ branş bazında sıralama kısmından kamu yönetimi ve sbky bölümlerini işaretleyip hesapla deyince çıkıyor
-
@rassal Başka bir şey daha dileseymişsiniz. İşletme hocam, ve diğer tanıdığım da işletme. Size başarılar. Bu arada benim için iyi temennilerinizi de umarım.
-
@Chapus hangi bölüm hocam
-
Nabıyoz şimdi 92,5 la başvurmuyoz mu??
-
@Esbk-1 kamu yönetimi
-
başvuru ekranı aktif hale gelmiş ancak nüfus cüzdanı bilgilerini girdikten sonra error veriyor, aynı sorunu yaşayan arkadaş var mıdır ?
-
@Aykutluk Evet bende de aynı hatayı veriyor.
-
@Aykutluk aynısı oldu hocam. Muhtemelen ilk gün olduğu için böyle . Zaten hata oluşması hâlinde numara yazmışlar aramamız için
-
Aradım arkadaslar sistemden kaynaklı bir durummuş biz de düzelmesini bekliyoruz dedi görevli
-
teşekkür ederim arkadaşlar
-
ŞU AN SİSTEME GİRİŞ YAPILIYOR ANCAK KAYDETTİĞİMDE HATA VERİYOR ARKADAŞLAR SİZDEDE AYNI DURUM SÖZ KONUSU MU
-
@vito-tanzi aynen hocam yarın düzelir diye umuyorum
-
İşletme kaça düşer acaba bir tahmini olan var mı ?
-
İktisat kaça düşer fikri olan var mı?
-
@DaronAcemoglu sana kaç lazım:)) şaka bi yana dil istemediği için çok düşeceğini sanmıyorum 94-95 bandında olabilir
-
@Estevez ben 91 puan ile başvurmaya düşünmüyorum şahsen. Yds istememesi nedeni ile 95 ile kapatır gibi. Kargo kağıt başvuru ile uğraşmaya değmez. Senin puan kaç
-
@preacher sen başvurmuyorsan ben hiç uğraşmayayım 90 altı benim puan
-
başvuru yapabilen var mı?
-
Kamudan p32 92 puanım var sizce başvurmaya değermi ?