Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@jeanpaulsartre hocam devlet müdahalesi olması lazım gelirin yeniden dağılımı için o soru doğru bence ama itiraz edebilirsiniz tabiki
-
@Estevez yok hocam emin olamadım o yüzden burda tartısalım dedim su an notlarım yanımda değil emin olamıyorum ama muhasebe sorusundan eminim bize öyle öğretildi
-
@jeanpaulsartre hurda değeri düşünce, 15000den azalan bakiyelere göre hesaplayınca ikinci yıl için 3600 tl olarak hesapladım.
-
@a-c-pigou senin kaç doğru var hocam
-
@jeanpaulsartre gelirin 66 saydım hocam ben de
-
@a-c-pigou hocam dogrudan yöntemde hurda değer düşülüyo ama azalanda hurda değer katılmadan çözülüyo diye biliyorum ben bize öyle öğretildi
-
@jeanpaulsartre çalıştığım kaynaklarda gelirin yeniden dağılımının tanımı soruda geçen şekilde hocam
-
@a-c-pigou teşekkürler hocam
-
bu arada ben mehmet akif dersliginde sınava girdim 32 kişilik sınıfta 25 kişi vardı galiba 65 civarı bi doğruyla kapatacak
-
@jeanpaulsartre kaşgarlı mahmut da girdim 20 kişi vardı
-
@rtoric toplam 45 kişi yani ancak galiba sizin sınıfta diğer gruplardan sınava girenlerde vardı diye biliyorum
-
@jeanpaulsartre rica ederim hocam
-
@jeanpaulsartre 60 a bile düşer bence rahat olun
-
@rtoric olabilir hocam inşallah uzatmazlar tcdd de iki haftaya açıklarız dedi kaç ay oldu
-
@rtoric ağzın bal yesin hocam İnşallah kalırız hep beraber mülakata
-
Arkadaşlar soruları isteyen bir arkadaşımız var yapabilecek olan varsa pdf olarak yükleyebilir misiniz buraya ?
-
@Estevez hocam sen kolay diyosun da iktisatta 5-6 tane zor soru vardı. tvs aynı şekilde bi de iş hukuku zordu bence
-
@jeanpaulsartre bu sınav merkezi erkenden açıklıyor genelde bir aksilik olmazsa çok beklemeyiz sonuç için
-
@rtoric hocam ben iktisat mezunuyum iktisat bilginiz iyiyse kolaydı yoksa biraz zorlardı iş kanununu okumustum ben genelde mantıken cıkıyordu tabi bilgi de lazımdı
-
@rtoric hocam muhasebede şüpheli alacaklar sorusunu iktisatta net faktör gelirleri sorusunu falan kaçırmışım dikkatsizlikten onları görünce yetmez diye düşündüm ister istemez sınavda biraz kolay gelmişti yalan yok sınavdan önceki gün iş hukuku özet not bulup çalışmıştım nette iş gördüler valla ne bileyim herkes çalışmıştır diye düşündüm ondan öyle dedim.